kapri parašė:
O as budama 25m isvis negaledavau apie vaikus net pagalvot ! Neturejau jokio motinisko instinkto, net draugu vaikai manes nejaudindavo, nenoredavau ju nei palaikyt, nei zaisti su jaisO kai keliaudavau po uzsienius maziausiai buciau norejus galvot, kaip sekas mano vaikui su seneliais namie ar pan...Ir mano tevai dirbantys zmones, tai galimybiu vaika palikti butu buve nulis. Aukle butu reikeje samdyti, o studijuojant ir nedirbant tai gan gera prabanga, vyras irgi studentas...Gerai,kad jaunoms mamoms yra tas motiniskas inkstinktas ir yra kas vaikiuka prireikus galetu paziuret,kitaip tai baisiai sunku butu. O dabar va motiniskas instinktas pas mane yra ir laukiu savo padauzos jau labai. Nes stumdyti vezimuka jau poreikis daug didesnis nei eiti i studentini vakareli ar varyti kur i uzsieni nuotykiu ieskoti
![]()
as tikrai pritariu tokiai nuomonei. Nepykit jaunesnes, as sakiau, kad buna tvirtu brandziu seimu ir jaunu, bet manau, jeigu suradus statistika, butu kur kas didesnis skyrybu procentas butent tokiu seimu. Bet kuriuo atveju cia nera ko gincytis, as tik pasakiau savo nuomone, kad sesiolikine pagimdzius vaika nei pati buvo laabai laminga ir protinga tokiam dalykui, nei turejo ka duoti vaikeliui, apart silumos ir globos. Ir tik nereikia dabar sakyti, kad apart meiles daugiau nieko pasaulyje nereikia, nes as netikiu. Kiekvienam kitaip, nepykit. Tikrai nenorejau izeisti, visi mes skirtingi, man buvo kur kas svarbiau baigti studijas, padaryti karjera, uzsitarnauti pasitikejima bei tvirta pagrinda darbe, nusipirkti savus namus bei, zinoma, jaustis saugiai, kad vaikui kosyciu nereiks pirkti is skolintu pinigu (tfu tfu tfu); esu uz apgalvota zingsni. Jei jaunos merginos ta daro apgalvoje, tada as tikrai uz. Cia butu galima diskutuoti iki negalejimo, bet nemanau, kad verta, nes visada yra uz ir pries.