Fatiga parašė:
mano tevai turi grubleta, as ten pasivoliodavau kartais - man smagiau ant lygiaus, nes tie dygliai pernelyg isirezia kartais.Vada, dziugu
Darau bandyma - idejau Ula i lovyte, gal uzmigs. Is garsu speju, kad ne
![]()
ačiū!
Fatiga parašė:
mano tevai turi grubleta, as ten pasivoliodavau kartais - man smagiau ant lygiaus, nes tie dygliai pernelyg isirezia kartais.Vada, dziugu
![]()
ačiū!
Zanuliok parašė:
Sveikinimai 4 men proga![]()
![]()
Linkejimai nuo Maksimo
![]()
mes siandien ir svenciam 5 men, valgysim torta Rafaello![]()
![]()
![]()
sveikinimai Maksimui 5 men proga
Fatiga parašė:
![]()
diena mano mazius yra tik kelis kartus uzmiges lovytej o vakare tai visada (na aisku yra buve keletas kartu) uzmiega savo lovytej, tik kartais reikia pabudi salia, palaikyt uz rankytes, paglostyt,o buna ir pats pasimuisto pasimuisto ir atsijungia
pabandyk, gal Ulai reikia tik taves salia ir uzmigs
Ritata parašė:
sveikinimai Maksimui 5 men proga![]()
prisidedam ir mes prie sveikinimu
blyn nervuoja, kai TD raso, akd per greit rasau
murmule parašė:
labas rytas! su mėnesiadieniu Margiriuką, ir Maksimą![]()
![]()
skaičiau vados pasakojimą ir prisiminiau savo tokią pažystamą, jos mergaitė pora mėn vyresnė už manąją. tai ji mane mokina vis kaip augint, vis protina, na tipo labiau patyrus. bet man tai kraupu klausyt, tai paklausau, pasibaisiu ir aišku neklausau! tai va kaip ji augina - nuo pat gimimo, kai atsivežė iš ligoninės, naktimis nemaitina! nebent arbatos duoda, jei prabunda. ir aišku grafikas grafikėlis - kas 4 val dabar. anksčiau kas 3.
man tai baisu, kai paklausau. aišku nuo 2 mėn jau pradėjo primaitint.
bet, savo nuomonės jai neišdėstau, kiekviena mama augina kaip išmano. ir žino kas geriausia jos vaikui.
bet baisiuosi vistiek!![]()
![]()
![]()
![]()
as turiu viena drauge..ji nesenai pasigimde..ir ji man desto,kad jos drauge sake daryti reikia pertraukas po 3val..niekaip as jai neisaiskinau kad jos lelius dar tik gimes ir gali valgyti ir kas 10min..sakau mano Melita buna kad valgo kas 30min kas 1val ir nedarau jokiu pertrauku nori papo ir duodu..tai ji kad vaikas taip daznai nevalgytu pradejo duoti misinuka,na taip tada gaunasi pertraukos po 3val vaikas ramus,miega..bet taip nutrauke savo piena,nors jo buvo tiek kad dar viena vaika isaugintu..bet neman jai aiskinti kaip vaika auginti
vada parašė:
prisidedam ir mes prie sveikinimu![]()
blyn nervuoja, kai TD raso, akd per greit rasau![]()
buna ir man kartais taip...
www.5braskes.lt/ugne/daryk-manikiuras-auksines-rankeles-foto.d?id=56994965 ko tik nesugalvoja
Labas mamytes!
As striju niekur neturiu,bet vat krutine pas mane jau nuo paauglystes dd dydzio ir nukarusi,tai as jau nebepergy enu ir nusiimu nakciai liemenele nes ji jau kitokia pas mane nebebus....
O per nestuma buvau priaugus 25kg liko 3.... Ir niekaip nedigsta o pilvas kaip buvo po gimdymo toks it liko nieko nesitraukia....
Mano nuomone mamos kurios vystote migdymui vaikus pripratinote ir jie jau patys nebemoka uzmigti... Nu cia mano tokia nuomone... Man mama grizus is ligonines ir sihle vystyti bet as neleidau,tiesiog oagukdydavau i lovele ir prasededavau budavo kad ir po valanda laiko pralaikydavau uz rankyciy ir galiausiai uzmigdavo,o dabar pakanka tik pe kiumin uz rankutes palaikymo ir luzta o kartais net tiek nereikia...
O pietukus mes miegam kartu pas mane lovoje,tik atsigulam ir iskart luzta,nes turi savo grafika ir miegojimolaika... Manau vaikams reikalungas rezimas...
Adele parašė:
Labas mamytes!
As striju niekur neturiu,bet vat krutine pas mane jau nuo paauglystes dd dydzio ir nukarusi,tai as jau nebepergy enu ir nusiimu nakciai liemenele nes ji jau kitokia pas mane nebebus....
O per nestuma buvau priaugus 25kg liko 3.... Ir niekaip nedigsta o pilvas kaip buvo po gimdymo toks it liko nieko nesitraukia....Mano nuomone mamos kurios vystote migdymui vaikus pripratinote ir jie jau patys nebemoka uzmigti... Nu cia mano tokia nuomone... Man mama grizus is ligonines ir sihle vystyti bet as neleidau,tiesiog oagukdydavau i lovele ir prasededavau budavo kad ir po valanda laiko pralaikydavau uz rankyciy ir galiausiai uzmigdavo,o dabar pakanka tik pe kiumin uz rankutes palaikymo ir luzta o kartais net tiek nereikia...
O pietukus mes miegam kartu pas mane lovoje,tik atsigulam ir iskart luzta,nes turi savo grafika ir miegojimolaika... Manau vaikams reikalungas rezimas...
As irgi niekada nevysciau.. Vieninteli karta GN buvo suvystytas pirma diena kelias val... o bandziau pora kartu tai jis ne tai kad nurimdavo o kakaryne taip paleisdavo..
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai