Dovea parašė:
Na matot as mazai ka galiu pritaikyti sau nes leliukas neima kruties i burnameginom milijonus kartu tiek ligonineje tiek namie... bandem taikyti skirtingas pozas, vadinama odos su oda efekta bet mazylis ne trupucio nesuinteresuotas spjauna kruti ir verkia ne karto ne nemegino patraukti is kruties
as vis dar nenuleidziu ranku gal ivyks stebuklas ir staiga jam pasidarys idomu net nezinau
![]()
Buna gi tokiu leliu, kurie neaisku del kokiu priezasciu nenori imti kruties. Ir teorija salia to lieka tik teorija. As is labai zaviuosi tomis mamomis, kurios tokiomis aplinkybemis ryztasi nusitraukineti pienuka ir duoti ji leliui; Ko gero apie tai reiketu diskutuoti kitoje temoje, bet gal nenubaus
Gal jusu speneliai yra ploksti ir kudikis nesugeba ju normaliai apzioti ir itraukti? Mano asmenine patirtis buvo tokia, o ypac, kai krutys buvu prisipildziusios, tai is viso sakes man buvo- lelius tik bando ziotis ir viskas tuo pasibaigia- niekaip neikisau, paskui kai pavyko krutis kiek suminkstinti, sisiduriau su kita problema- kadangi jis neapziodavo spenelio pilnai, tai juos greitai "apgrauze"- paciulpia kiek ir spjauna, paciulpia ir spjauna...
Mane cia gal zindancios mamos prikals prie kryziaus uz tai, bet ar nebandete su antspeniu? Jis leistu pajusti odos kvapa, paformuotu spenelius. Tik ilgai nereiketu su jais zindyti, nes paskui gali neimti spenelio be antspenio, o ir ilgai zindant su antspeniais vaikucio gomurys formuojasi kaip ir zindant su ciulptuku.
Aš antspeni dejausi del nugrauztu speneliu ir ji naudojau gana ilgai (gal menesi ir daugiau), nes kitaip vaikutis vel suzalodavo spenelius (gimdymo namuose man niekas nepasake, kad mano speneliai ploksti, cia tik gerokai veliau issiaiskinau, kai zindymo sunkumai buvo iveikti). Bet kazkaip maniskis sugebejo nepriprasti prie jo- pavargau viena vakara keliasdesimt minuciu- tai su antspeniu tai be jo duodavau, kol paime ir be antspenio.
nes, manau, jūs jos tikrai verta. Gal vistik kada nors ir kaip nors pavyks įkalbėti mažylį ir galėsite lengviau atsipūsti. Aš to linkiu