daiva 33 parašė:
nuo 16val. gyd. dirba tai va tokiu laiku kazkur![]()
tai dar palauksi ........
daiva 33 parašė:
tai dar palauksi ........
daiva 33 parašė:
kaip smagu
lauksim ziniu, man uz savaiteles
Liabas rytas visoms
jei neklystu siandien turim tris ultra.... ui bus naujienu
Del vyro skavarubija, tai as pikta visalaik ant jo slikstyniu prisneku
o dar tie hormonai dabar viska dar nubrezia astresniu kampu
pasikankina ir jus su manim, ne tik as su juo
Daivute, ryziu kotletukus dariau taip
(nes nuo vakarienes su draugais liko daug ryziu, nebuvo kur det) y ryzius ymusiau pora kiausiniu, pridejau prieskoniu, pritarkavau surio, truputy miltu. viska ismaisiau,, gavosi toks feak vaizdelis
tada kaskaip bandziau daryt kotletukus ir voliot dziuveseliuose ir dejau y keptuve su aliejum, is pat pradziu atrodo kas viskas pasileis y kose,
bet kai apkepa ta viena puse jie jau pasidaro tvirtesni
poto kita pusele apkepi ir vuolia, su grybu padazu
nu buvo niamu niamu,, as mesine tokia bet man patiko,, tas suris tokio slapumo ten dave
Siandien skambinausi y Lt ginekologei,,, tai sake kad sutraukia iki 10 kartu per diena yra normalu ( bet man daugiau buna) na ir liepe jei daktare nepriims cia tai primeluot jei, o jei ka varyt privaciai kad tikrintu gimdos kaklely, ar nesuturmpejas, nes gali buti gresiantis,,
o kad zagsi vaikiukas labai daznai, viskas normalu
Sveikos mamytes
Skavarubija manasis asake, kad jei nera 4,0, tada gerai yra. Tik jis nepamena kiek jam rode. Bet artimiausiu laiku eis darytis to tyrimo ir paziuresim kiek pas ji bus.
Man kazkas su koja pasidare. Jau trecia diena ja skauda, visa blauzda, toks jausmas , kad kaula suktu kas nors. Miegoti neina.
jo labai laukiu vakaro, nes labai smalsu pamatyt per telika
o tai arbuzas tu tuos kotleciukus pati sugalvojai? man patinka visokie tokie kruopu, dribsniu kotleciukai, bet ryziu idomiai cia, dar su suriu
nu as vis skaitau galvoju tie sukietejimai susitraukimai pas jus, nu ar as ant tiek durna, kad nesuprantu kaip jie jaucias ar pas mane ju nera
as ir nakty dar sugebu i tulika nueiti, bet siaip jau reciau, va ryta keliuos i tulika ir atgal i lova, bet ne visada pavyksta pamiegoti dar, nors guliu lovoj, sianakt buvau prabudus ir myzt norejau, nueinu, o tulikas uzimtas
nakty dar eiles reikia pas mus palaukti, nu ten taip ilgai, supratau, kad ten tevas vel sika, naciort nebejau, mane uzkniso jau, kaip tik man taip i smirdanti tulika ir apsikta, nes jis net nesugeba normaliai nuleisti, tai as iejus po jo turiu viska sutvarkyt, kad atsisesti ten
tai jei matau, kad jis ten ilgai, neinu i toleta dar puse valandos, naciort kaip valytoja kokia, butu tikras tevas man, jam turbut kausas pasikeltu nuo manes del tokiu bajeriu
Brunete parašė:
Sveikos mamytes![]()
Skavarubija manasis asake, kad jei nera 4,0, tada gerai yra. Tik jis nepamena kiek jam rode. Bet artimiausiu laiku eis darytis to tyrimo ir paziuresim kiek pas ji bus.
![]()
Man kazkas su koja pasidare. Jau trecia diena ja skauda, visa blauzda, toks jausmas , kad kaula suktu kas nors. Miegoti neina.
na toks nestumas turbut
man ir vakarais mausti pradeda blauzdas, tai vyras tepa su kremu arba ta vieta skauda kur koju pirstai virsutine pedu dalis, tai vakar pamasazavo
Labas rytas... nu tu Daiva su Arbuzu mane prajuokinat pastoviai
viena su myzimu, kita su sikimu
Brunete nu aciu uz info ... lauksiu dabar kada tavo vyras ;pasidarystyrima, maniskiui vel nugara skaudet pradejo, turbut vel doze antibijotiku pareis...gerai kad myliu pora kartu spejom padaryt
Sendien nieko valgyt nedarysiu nes pirmadienis ir pilnas saldytuvas pukuotuku, ir taip teko rukytus vistu sparnelius ir jogurta ismest, nes ziuriu kad galiojimas jau baigesi...o viskas pinigus kainuoja
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai