Sofy parašė:
Merginos, o jūs jau darėtės gliukozės toleravimo testą?
man pas gydytoja 11-15d jei teisingai supratau tada ir darys
Sofy parašė:
man pas gydytoja 11-15d jei teisingai supratau tada ir darys
Sofy parašė:
Man dabar liepė iki kito karto, t.y. 11.17, pasidaryti, tai reiks kurią dieną pasidaryt jį
nors man jau tą testą seniau darė (dar nesilaukiau) ir man jis labai nepatiko, nes labai bloga buvo išgėrus tos gliukozės...
Dovillle parašė:
Pamatysi,kad nieko ten ir nereikia zinotiMamytes sirdele jaucia ir kiek rubeliu uzdeti ir kaip paguldyti,ir ka jam skauda ,ir t.t..
![]()
PinkCoffe- sveika prisijungus
![]()
Na, pagyvensim pamatysim
bet vistiek mama atvaziuos padet pradziai
ragutiene parašė:
Na, pagyvensim pamatysimbet vistiek mama atvaziuos padet pradziai
![]()
Na maniske irgi isiprase,kai sunelis gime. Bet tiesa pasakius ji man tik trukde
Bet as ja suprantu,kaip jos vaikas su vaiku susitvarkyt gali
Si karta jokiu budu nesutikciau..Noriu kad tos pirmosios dieneles butu tik tarp manes,mano vyro ir musu vaikuciu
nors cia gal ir nuo santykiu su mama priklauso...
Dovillle parašė:
Na maniske irgi isiprase,kai sunelis gime. Bet tiesa pasakius ji man tik trukdeBet as ja suprantu,kaip jos vaikas su vaiku susitvarkyt gali
Si karta jokiu budu nesutikciau..Noriu kad tos pirmosios dieneles butu tik tarp manes,mano vyro ir musu vaikuciu
![]()
![]()
Na cia rizika su tom mamom
priklauso ar ramus vaikutis bus, nes po gimdymo busiu labai pavargus, tai pagalbos tikrai prireix
bent jau drauges taip sake
monikiukkass parašė:
Sveikut, žinoma, kad priimsim, kas per klausimasO, mum tiek pat dienelių iki gimdymo liko kaip ir A-L
šaunumėlis
![]()
O tai į kurią pusę buvai apsiskaičiavus-didžiąją ar mažąją?
![]()
![]()
Į mažają
pagreitinus buvau truputėli,bet čia pradžioi
nu bet nieko..
žiopliuke esu
aha pastebėjau,kaip ir tą pačią dieną mūsu terminas
o Kaip laikotes?kaip savijauta
Dovillle parašė:
Na maniske irgi isiprase,kai sunelis gime. Bet tiesa pasakius ji man tik trukdeBet as ja suprantu,kaip jos vaikas su vaiku susitvarkyt gali
![]()
![]()
Aš irgi nenorėčiau, kad mama pas mane atvažiuotų, norisi ir man tų pirmųjų dienų artumo jau savo šeimoje
nors jin ir neatvažiuos, nes pati namie dar turi kuo rūpintis-iš mūsų penkių, dar du mokykliniai namuos, tai turi ką veikti
PinkCoffe parašė:
Į mažają![]()
pagreitinus buvau truputėli,bet čia pradžioi
nu bet nieko..
žiopliuke esu
aha pastebėjau,kaip ir tą pačią dieną mūsu terminaso Kaip laikotes?kaip savijauta
Aiškumėlis
Aš tai gerai jaučiuosi
pradžioj šiek tiek su tepliojimais teko pagulėti ligoninėj, paskui su pilvelio pakietėjimais, bet nieko blogo nenutiko, nėra jokių negerų pakitimų, gražiai augam dabar
O kaip tavo sveikatėlė?
Sofy parašė:
tą testą nuo 24 sav reikia daryti, tad galvoju ar jau šią galiu, sako labai neskani tagliukozė....![]()
ji labai saldi eina sau
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai