Dodi2012 parašė:
Man dazniausiai vienoj vietoj bet buna ir kitur tik silpniau![]()
Man taip pat panasiai toj pacioj vietoj
Dodi2012 parašė:
Man dazniausiai vienoj vietoj bet buna ir kitur tik silpniau![]()
Man taip pat panasiai toj pacioj vietoj
facimela5 parašė:
sveikos, o man teks laukti iki liepos 30kad pamatyciau, nors gine nieko nesake bet tikiuosi jog ciabus tas didysis apziurejimastiesa pasakius del vaikelio lyties man nesvarbu, kartais atrodo galeciau laukti iki gimimo dienos, bet neiskesiu tik del to kad noresiu kazka nupirkti
![]()
vyras mano pirmo nestumo metu kategoriskai atsisakes buvo zinoti tai taip sunku, negaliu pasidziaugti perku slapstydamasi melynus drabuzelius, prie jo tik neutralius. nors i ligonine veziausi tiek melynus tiek neutralius del viso ko![]()
O man dar reikės palaukti iki rugpjūčio pasimatymo su mažiuku, nes gydytoja sakė, kad echo darė 14 sav. tai vėl daryti dar anksti... Rugpjūčio 9 d. dar tik pas gydytoją, o kada duos siuntimą dar neaišku, bet kai liepos 11 d. dėl mano nerimavimų pažiūrėjo kaip ten mažiukas gyvena ir mačiau kaip mamytei mojuoja, tai dabar galiu luktelt jau.
Iš tikrųjų lytį vaikelio tai norėčiau sužinoti, bet, kad būtų labai svarbu, tai nepasakyčiau, svarbu gimtų sveikas vaikutis.
Nors mano brangusis buvo sudvejojęs ar nori sužinoti lytį, bet aš įtikinau, kad visai įdomu sužinoti.
vylele parašė:
O jums mazylis kai juda, tai jaucias tik vienoj vietoj ar visam pilvuky?nes pas mane kai spiria tai visada toj pacioj vietoj, o kai siaip juda tai po visa pilvuka atrodo
![]()
Mano mažuliukas atrodo vis dažniau pradeda stuksentis, taip dar lengvai, bet kumšteli ir man atrodo, kad toj pačioj vietoj.
ejurgita parašė:
Jau galiu pasigirti, kad kiekviena diena jauciu savo maziuka - nerealujudesiukai labai silpni, maziukas ir i tecio ranka atsiremia, taciau vyras nieko dar nepajuto, kol kas megaujuosi tomis nuostabiomis akimirkomis viena
![]()
Musu tetis tik saindien pajuto pirma karta spiry i delna ,, tai laimes pilnos kelnes.. o seip drovus maziukas musu uzdedi ranka ir aprimsta
geris parašė:
Man taip pat panasiai toj pacioj vietoj![]()
Man taip pat toje pacioje vietoje. Keli bumsiukai buna vienoje vietoje, paskui ziurek jau kitoje puseje
Sandra89 parašė:
O man dar reikės palaukti iki rugpjūčio pasimatymo su mažiuku, nes gydytoja sakė, kad echo darė 14 sav. tai vėl daryti dar anksti... Rugpjūčio 9 d. dar tik pas gydytoją, o kada duos siuntimą dar neaišku, bet kai liepos 11 d. dėl mano nerimavimų pažiūrėjo kaip ten mažiukas gyvena ir mačiau kaip mamytei mojuoja, tai dabar galiu luktelt jau.![]()
Iš tikrųjų lytį vaikelio tai norėčiau sužinoti, bet, kad būtų labai svarbu, tai nepasakyčiau, svarbu gimtų sveikas vaikutis.Nors mano brangusis buvo sudvejojęs ar nori sužinoti lytį, bet aš įtikinau, kad visai įdomu sužinoti.
![]()
man paziurejo su eko ir kai buvau 17sav nes prasiau pati jog noriu isgristi sirdute. jei neturi to aparatuko, tai agunasi labaidaznai man eko..8sav paskuj 12 ir 17sav. dabar bus 20sav.
mano vyro brolio draugei tai eko dare i svaite po 3-4kartus kai ja pykino ir ji tik laselinem maitinosi taip iki 4men... po gime mergyte 4,5kg
aisku kaid abar galima suzinoti lyti ir ir smalsu, man ir nera svarbu.
Ledi1 parašė:
labas
as apsirgaupersalau
tai gydaus homeopatiniais vaistasi ir arbatom
sveik, man nuo tu hemoapatiniu vaistu bloga daresi skrandi skaudejo tai tik arbatos medus ir kompresai..
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai