vaidluka parašė:
O kodel tu viena?kur tavo seimyna?
As tik viena kiausiny suvagiau sakau o ne viena namie :))) su vaiku kolkas dviese .Turi jau neuzilgo ir vyras parsigryzti .Veliau turbut vaziuosim pas draugus pasisveciuoti.
vaidluka parašė:
O kodel tu viena?kur tavo seimyna?
As tik viena kiausiny suvagiau sakau o ne viena namie :))) su vaiku kolkas dviese .Turi jau neuzilgo ir vyras parsigryzti .Veliau turbut vaziuosim pas draugus pasisveciuoti.
Simonytea parašė:
nedaziau ir nevalgiautiesa pasakius nei vieno kiausinio saldytuve neturiu
![]()
Irgi ner blogai
LaRo parašė:
Oi, vaidluka, kaip gerai, kad grįžaiTai jau būtinai laikykis to, ką liepė gydytojai. Svarbiausia dabar, kad viskas gerai, džiaugiuosi už tave ir tavo mažiuką
![]()
![]()
Dekui Laro,bandysim maziuka kuo ilgiau islaikyti ten kur silta.Vasara jau gales belstis bet va ne dabar,nors mano vyras sako vakar zinai pagimdytai ir butu rami galva.Jis neisivaidzuoja kad toki leliuka dar ligonineje laikytu du menesius,galvojai kaip Luka iskarto isleido ir dabar taip butu.Nu vyrai ar jie ka gero sugalvoja,jiems bele nezyzi ir rami.
Meadow parašė:
Kaip man galva plyštąišgėriau kavos,bet nieko man nepadeda,nejaugi reiks gerti vaistėų..
Isgerk stiprios kavos ,as va isgeriau stipria kava tris kaupinus saukstelius ir va neskauda.
mamytes su simtadieniu
ir visoms graziu bei sociu velyku.
o as dar nesuvalgiau nei vieno kiausinuko nes vaziuosim pas teta, visa gimine susirinks tai ten jau ir valgysim (o jau taip valgyt noriu )
tai va einu plaukuciu tvarkytis ir akyciu pasidazyti
turesiu uzsiemima tai negalvosu apie maista
16 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai