Nestute 22m Kaunas parašė:
as Vilniuj buvau tai pirkau dzinsus "Mothercare" bet mazokas pasirinkimas ir man visi buvo dideli per kojas, tik vieni tiko, paty maziausia didi paemiau![]()
O kurioje vietoje parduotuvė?
Nestute 22m Kaunas parašė:
as Vilniuj buvau tai pirkau dzinsus "Mothercare" bet mazokas pasirinkimas ir man visi buvo dideli per kojas, tik vieni tiko, paty maziausia didi paemiau![]()
O kurioje vietoje parduotuvė?
Aš dzinsus nėštukėms turguj pirkau, nes kai nuėjau į specializuotą parduotuvę ir pamačiau asortimentą, tai baisu pasidarė, kažkokios bobiškos kelnės, o jau siūlymas ir lindimas į akis, kažkoks košmaras
Iš turgaus irgi nieko įpatingai gero ar gražaus, bet nors į lauką negėda išeit
gumy Klp parašė:
Tą pačią minutę kai sužinojaujau, tai ir mečiau, bet manau tas metimas irgi prie svorio nemažai prisideda, bent jau man pirmais mėnesiais kokius +5 kg turėjau, vėliau sustojoKaip kitoms?
![]()
man nedadėjo svorio, išvis tesu priaugus1.3kg.
Bet gal dabar pradės labiau augt.
Laurita00 parašė:
labas rytas mamytes, truputi jaudintis pradejau, kiek paskaitau, tai visos mamytes beveik jaucia judesiukus, spyriukus, o as nieko nejauciu, gal kas ne taip????????????Gydytoja sake, kad pirmo nestumo judesiai veliau jauciami, nez. net ka galvoti....
O del ciuzinuko, as girdejau, kad kakokie vaikuciam i lovyte yra grikiu lukstu ir viena puse tinka leliukams, o kita puse apvertus didesniam vaikui, nes lovyte vaikui iki 6m. manau tikrai.....
Lauryt nepergyvenk, as taip pat nejauciu dar savo mazuliuko, bet as skaiciau, kad ypac jei pirmas nestumas judesiukai gali pasijausti 20-24 savaitele. As irgi dar laukiu savo maziuko "pakibinimo"
bet gi tie visi skausmai tai smulkmena palyginus su tuo, kad duosime gyvybe naujam zmogeliukui
man liko 15 minuciu iki darbo pabaigos. Jauciuosi labai pavargus is tikruju, nes pries tai buvau pusantros savaitės biliutenyje.. bet reikia tik priprasti
nors siandien nedarysiu valgyti namuose, nebeturiu jegu
sveikutes nestulytes
senokai cia bebuvai, net visa savaite... vien del to kad tik siandiena turiulisvadieni per dvi savaites... o darbe tai siaubas kas darosi, teko visas dienas dirbti po 10-11val. nors priklauso po 8
pries velykas praidejo aktyvytis salotom, svedai keisti zmones, valgo tas zoles kaip beprociai, beto sugedo viena pakavimolinija tai man teko daugiausiai darbo...
linkejimai naujai prisijungusioms mamytems
ir tom kurios jau buvo pasimatyme su savo kleckiukais , bei juntamais judesiukais
stiprybes tom kuriom istikovienokia ar kitokia beda
siandiena keistas dalykas nutiko, mano kleckiuka labai jau vartesi siandiena, bet pajauciau tik karta, guliu ant nugaros ir jauciu kai vienas pilvo sonas iskilo ir toks kietas kietas, o kita puse tokia minkstute, pagalvojau kad pavaro kleckiukas ten gal jam vietos maza?
nuo pietu pradejau skaityt, bet puse pamirsau ka skaiciau, kalbejot apie rukyma, as rukiau nuo 18pastoviai, bet kai suzinojau kad laukiuos meciau, pirma trimestra labai jau smirdejo, o dabar kvepia, kartais toks uzeina noras uztraukt, bet kazkokia baime kankina..., savaitgali kalbejau su mama, sakau, kokiu graziu rubeliu maciau kleckiukam, mama sako nebandyk pirkt iki nestumo galo, kai pasakiau kad netikiu tais prietarais tai uzpyko, keisti tie pagyvene zmones
del vyru, tai manasis labai rupinasi mumis, pats ziuri rubelius bet berniukiskus nes isitikines kad berniukas bus, aukcionuose jau dairosi nauju vezimeliu, maniezu , as dar nieko neziuriu, o jis man ikilia puslapi sako paziurek, naujas praktiskas, grazus ir kaina prieinama, tai kartais bunu soke
bet dziuogiuosi kad jis toks pas mane
pas mus oras pasakiskas, guliu kieme hamake, pro lanka issimeciau kompa su netu, langas pradarytas per kita kompa muzika paleista, guliu ir kaifuoju pries sulyte
lilija_v Vilnius 33m. parašė:
Pasikartosiu, kad neieškotum 9mano duomenys, gyd. sakė, kad viskas ok):
1 iš 316 - amžiaus rizika (man už mėnesio 34 m.)
1 iš 600 - bendra populiacijos rizika
Svarbiausi:
1 iš 5847 - trisomijos 21 rizika
mažiau nei 1 iš 10.000 - trisomijos 13/18 rizika
Sveikute
kad as nelb suprantu kuriecia skaiciai man tika kurie ka..as gyvenu uk,padare man testuka dauno simdromo irva tokie rezultatai.
o man 22ieji
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai