nimfa parašė:
mamytes kas dar nesat junkites i sita temutewww.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013m-lakpkricio-pabaigos-ir-gruodzio-pradzios-nestukes
Tai kad matai, man gruodzio 17-20 gimdyti, tai cia jau labiau link gruodzio pabaigos traukia
nimfa parašė:
mamytes kas dar nesat junkites i sita temutewww.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013m-lakpkricio-pabaigos-ir-gruodzio-pradzios-nestukes
Tai kad matai, man gruodzio 17-20 gimdyti, tai cia jau labiau link gruodzio pabaigos traukia
katule parašė:
Tai kad noreciau pirma pas daktare apsilankyti, kad pasakytu tikslu laika, ar tik neteks man sausio forumiuko kurti![]()
O kokia gimdymo data TD rodo?
Gera
katule parašė:
Tai kad noreciau pirma pas daktare apsilankyti, kad pasakytu tikslu laika, ar tik neteks man sausio forumiuko kurti![]()
Geras, pamaciau, per Naujus, kaip faina, gal net pirmas kudikis 2014m bus
dainuska parašė:
Gera
Tai vat, man gruodzio 31d. rodo, jei zymiu savo mm ciklo ilguma, bet man rodos daktarai visiems skaiciuoja 29-30 d.d.
katule parašė:
Tai vat, man gruodzio 31d. rodo, jei zymiu savo mm ciklo ilguma, bet man rodos daktarai visiems skaiciuoja 29-30 d.d.![]()
28 skaiciuoja. Mano tai velyva OV buvo, kai pastojau, 18CD, tai irgi is 16tos i 20 persikelia gimdymo data. Echo dare, tai leliaus ugis pagal OV diena teisingas, nes dar sirdele neplake
dainuska parašė:
28 skaiciuoja. Mano tai velyva OV buvo, kai pastojau, 18CD, tai irgi is 16tos i 20 persikelia gimdymo data. Echo dare, tai leliaus ugis pagal OV diena teisingas, ne…
Mano OV, kaip ir priklauso, buvo 12-ta ciklo diena.
Tai jei 28d. skaiciuoja, tai daktare uzrasys gimdymo data - sausio 1d.
ar taip, ar kitaip, vistiek smagus Naujakas nusimato
katule parašė:
Mano OV, kaip ir priklauso, buvo 12-ta ciklo diena.
Tai jei 28d. skaiciuoja, tai daktare uzrasys gimdymo data - sausio 1d.ar…
Tai jeigu 12ta ciklo diena OV buvo, tai ciklo trukme 26 dienos turi buti pagal viska, tai gal 30 pagimdysi?
nostalgija parašė:
nu ir iš kur jus žinot kad jai jau ov buvo ta diena , tai ta diena ir apsivaisino![]()
nezinom, bet taip artimiausia speti, gines visada pagal 14OV diena ir 28 dienu cikla skaiciuoja, tai pridejus tiek dienu, kiek OV veliau buvo, galima tiksliau nustatyti. Mano atveju net 4 dienu paklaidabuvo. Gine tikejosi, kad jau plaks sirdute, kai padare echo, bet neplake, po to pasakiau, kad OV 18 CD buvo, tai sake, tada vaisius dydi atitinka ir sirdute dar neturetu plakti
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai