metuutis parašė:
Smice, tai tavo pilvukas gal smailutis labiau ? As nebepamenu jau..![]()
![]()
Ne nera jis smailus apvalas jis
nzn kodel, as pvz nesijauciu stora man ka zinau tik pilvukas isokes daugiau nieko
metuutis parašė:
Smice, tai tavo pilvukas gal smailutis labiau ? As nebepamenu jau..![]()
![]()
Ne nera jis smailus apvalas jis
nzn kodel, as pvz nesijauciu stora man ka zinau tik pilvukas isokes daugiau nieko
Mamyte gruodis parašė:
oho kad prirasius!liux man patinka naujienos!
del kraujo sake atsius laiska jei blogas
jo susipirkusi jau beveik viska, bet dar uzsisakyti reikia lov…
klausyk, bet Tu mane dabar del pasteto isgazdinai
, bet taigi sunim buna tie maisteliai su kepenelem... nu sakutes, reikes pagooglint, ajj va si menesi jau skiepyt vesiu, reiks VET'o paklaust.
gyvai nemaciau tu vezimu
moodd tai nepilnai metu, o va buzz tai nzn, bent jau fotkej labai gerai atrodo.
del silkes, tai Tu rimtai nez\inojai kad negalima valgyt visu lasisu silkiu, jos gi termiskai neapdorotos, nors musu kartos mamos visos silke valge, jug buvo tu laiku delikatesas
ir visos sveikos gimem
Pas man tai nesuprasi formos.. ;D Nera smailus.. Jis toks apvalus, bet toks idomiai apvalus.. :DD Nu ir nedidukas siaip.. Nieko, prisitaikiau..
Buna ir man cia kaip saket, kad pvz lenktis uzsirist koki bata, ir toks jausmas, kad i sonkaulius tada kazkas gerai isireme.. ;DD Tai tikriausiai kojytem
Tada greit atsilenkiu atgal.. ;DD Dar atrodo sumaigysiu..
Mamyte gruodis parašė:
imesk savo foto nauju! ir isvis db galvoju kad ar isvis tu kada buvai imetusi savo fotkiu,a??? taip kad laukiam pozuok![]()
turiu ir dabar nescia prisifotkinus, tiksliau mano vyras fotkino, o jau fotkina jis tai pypiec
seip nerodau pilvuzo niekam, kazkaip po tos nelaimes prietaringa tapau. ale cia visos pilvukes, tai kai prisesiu prie savo pc, imesiu
Smice parašė:
Ne nera jis smailus apvalas jisnzn kodel, as pvz nesijauciu stora man ka zinau tik pilvukas isokes daugiau nieko
![]()
nu as irgi nesijauciu storule;o pas man irgi tik tiek, kad pilvukas yra, o siaip tai viskas kaip ir buvo atrodo, nieks papildomai nepadidejo, nu gal krutine ciut ciut, bet nu vistiek ta pati didi nesioju, tai ir tai atrodo tokia pati..
Mamyte gruodis parašė:
jo smice musu isvis kudute tik pilvukas smailus islindes grazutis![]()
Smice parašė:
Jis nera smailusva
Uoj kokie fainuciai.. :)) Nu jo, nesat smailus.. kazko man pasirode, kad smailutis pas tave labiau..
Smice parašė:
Jis nera smailusva
nu gal mergyte pas tave?
bet man is to pilvuko kazkaip berniukas gal sakau
nu graziai atrodai tikrai
Toxic parašė:
klausyk, bet Tu mane dabar del pasteto isgazdinai, bet taigi sunim buna tie maisteliai su kepenelem... nu sakutes, reikes pagooglint, ajj va si menesi jau …
nu bliam nzn ar cia is tos parapijos pensininkai sugalvojo ar cia rimtas dalykas su tuom kepenelem sunims, man tetis turejo veislyna tai irgi niekada neduodavo nieko su kepenelem
na paguglink,ir man pasakysi ka gero radai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai