Dovilyteee parašė:
Labutekdl taip manai?
![]()
Nes man pilvo apacia skauda labai... Toks jausmas kad klubus traukia... Ir man akusere sake kad as neisnesiosiu iki galo.... As tai leliuko prasau kad nors dar si men pabutu pilvuke jetau mano
Dovilyteee parašė:
Labutekdl taip manai?
![]()
Nes man pilvo apacia skauda labai... Toks jausmas kad klubus traukia... Ir man akusere sake kad as neisnesiosiu iki galo.... As tai leliuko prasau kad nors dar si men pabutu pilvuke jetau mano
Mamyte gruodis parašė:
jetau vargsiuke tu![]()
kaip baisu kad tokie nemalonus pojuciai i nestumo pabaiga
nestumas butu toks smagus dalykas jei nebutu tu nesamoniu bliam visokiu
lel…
Tai va manasis juda viskas normaliai, bet va visa nakty skaudejo pilvo apacia ir taip smarkiai tempe pilva zemyn siaubekas.... Jetau reik uzsiut man dar ten kad nelystu vaikas jomajo...
as. G bijau anksciau pagimdyt
Mamyte gruodis parašė:
labas mamule! jetau ir man su tom kojom sianakt taspats buvotaip dziaugiausi,galvojau gal ir nebus man to sindromo, bet kaip sako nepersokes griovio nesakyk op:)…
Vargai negalai.. ;/ Nu va ka reiskia nestumas eina i pabaiga link tikslo..
Man skrandis irgi, atrodo kaip tuscia butu ir lyg judinamas koks.. Taip nemaloniai.. Bet paglosciau pilva, taip kaip ir atrodo, kad lelius issispires, nes net gumbukas yra, tai tikriausiai del to man taip nemaloniai jis sianakt buvo, gal paspaude.. nes sakau, toks jausmas, kad tuscias ar kaip cia apibudint..
Smice parašė:
Nes man pilvo apacia skauda labai... Toks jausmas kad klubus traukia... Ir man akusere sake kad as neisnesiosiu iki galo.... As tai leliuko prasau kad nors dar si m…
Smice, daugiau nusiteikimo, nieko negali zinot, o gal kaip tik isnesiosi ir dar panesiosi ilgeliau. Viskas ne musu rankose.
Labas diena grazuolites,na as pradejau sveikti pagaliau ;-) . Ir man si naktis nekokia,seip jau nebe atsimenu kada megojau daugiau uz 6 val per para,na pradejau galvoti,kad jau nebepamiegosiu ilgiau,nes oro truksta ipac nakti,kaulai skauda i wc keliosi ne maziau kaip 4 kartus,o tai ir dazniau buna,sapnai kosmarai,na tikiosi kas nors pasikeis po gymdimo ;-) . Mamyte gruodis,tai kaip tau ten baigesi su tyrimu del antikuniu ?
metuutis parašė:
Vargai negalai.. ;/ Nu va ka reiskia nestumas eina i pabaiga link tikslo..
Man skrandis irgi, atrodo kaip tuscia butu ir lyg judinamas koks.. Taip nemaloniai…
Mazut man saremiai prasideja tie netikrieji bet man kaip netikrieji perskaudus, ir iskyros pakito
pirmadieni pas gyditoja tai ziuresiu ka sakys
Smice parašė:
Mazut man saremiai prasideja tie netikrieji bet man kaip netikrieji perskaudus, ir iskyros pakitopirmadieni pas gyditoja tai ziuresiu ka sakys
![]()
Nu laikom kumsciukus uz tave ir mazyli
Smice parašė:
Tai va manasis juda viskas normaliai, bet va visa nakty skaudejo pilvo apacia ir taip smarkiai tempe pilva zemyn siaubekas.... Jetau reik uzsiut man dar ten kad nel…
pazistu tokius pojucius,nekas ir sirdele plista is pergivenimo del leliuko,pabandik apart magnio ,po klubais paduskele deti,kad klubai gulint butu siek tiek auksciau,skaiciau kad rekomenduoja
mgolubok parašė:
pazistu tokius pojucius,nekas ir sirdele plista is pergivenimo del leliuko,pabandik apart magnio ,po klubais paduskele deti,kad klubai gulint butu siek tiek aukscia…
Aciu pameginsiu
snd nuo ryto net akuserej skambinau, tai ta man ziurek jej stipres skausmas tada begi i ligonine... Tai as db tokia isproto baigiu iseit
einu pameginsiu atsigult kaip sakai
Smice parašė:
Mazut man saremiai prasideja tie netikrieji bet man kaip netikrieji perskaudus, ir iskyros pakitopirmadieni pas gyditoja tai ziuresiu ka sakys
![]()
Linkiu,kad si menesi tikrai iseitu islaikyti leliuka pilvelije ir ilgiau ,pati maldauju,kad nors iki siuo men pabaigos islaikyti kai bus 34 sav.
metuutis parašė:
Nu laikom kumsciukus uz tave ir mazyli![]()
Ir ranku ir koju kumsciukus laikom su leliuku uz jus
Tik nesijaudink viskas bus gerai
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai