metuutis parašė:
www.assorti.lt/pampers-premium-care-sauskelnes-1-newborn-2-5kg-78vnt
man atrodo ir as tokius nusipirkau zinok
metuutis parašė:
www.assorti.lt/pampers-premium-care-sauskelnes-1-newborn-2-5kg-78vnt
man atrodo ir as tokius nusipirkau zinok
Mamyte gruodis parašė:
o mamule gyvensi kaip ponia!![]()
o db kai urve pas zaica
nu pora dar savaitikiu, palauksiu kaip nors
Mamyte gruodis parašė:
ka mamules? as uzsnudusi buvau,atsibudus vos i dusa nusliauziau,jetau koks puzas pas mane didelis!!!jetau as jau nebepajudu,kaip pingvinas vaikstaupabudau nuo ru…
As ir pietuku snd miegojau, tai atsikeliau nes sisi lb norejau
uoj as ir jau pingvinas, man isvis sake ant galo nestumo negalima sukrizuot koju kaip mes moterys megstam
Mamyte gruodis, pamirsau pagirt pilvuka !!!
Augat tikrai augat.. :)) Labai grazu.
As irgi man atrodo puciuos jau kaip reikalas.. ;D Sunku atsistot nuo lovos buna. Tikrai jau bigmama
Smice, kodel negali kriziuot koju ? ;oo Pasakok greit
Nes as megeja koja ant kojos siaip ;D
metuutis parašė:
Mamyte gruodis, pamirsau pagirt pilvuka !!!Augat tikrai augat.. :)) Labai grazu.
![]()
aga pasakok!
nes ir as kryziuoju kojas,nors nesenai jau pradejos jaustis diskomfortas,matai pasirodo ir net negalima
metuutis parašė:
Mamyte gruodis, pamirsau pagirt pilvuka !!!Augat tikrai augat.. :)) Labai grazu.
![]()
Nes leliuka spaudziam,ypac kai vaikas isistato galvyte.. Sake vaiksciot kaip pingvinuj... Kuo maziau judint klubus.
Smice parašė:
Nes leliuka spaudziam,ypac kai vaikas isistato galvyte.. Sake vaiksciot kaip pingvinuj... Kuo maziau judint klubus.
as apie tai net pagalvojus nebuvau.. ot kvaisa.. o pvz kai guli ant sono, koja vistiek ant kojos.. mano kleckas duodas ten zemai, gal irgi nelabai gerai.. ;oo cia toks pamastymas..
metuutis parašė:
as apie tai net pagalvojus nebuvau.. ot kvaisa.. o pvz kai guli ant sono, koja vistiek ant kojos.. mano kleckas duodas ten zemai, gal irgi nelabai gerai.. ;oo cia t…
Tai va del sito sake pagalve reik apsizerkt... Sako reikia kad kojos butu klubu lygi tada leliukuj vietos yra... As ir zinok nebuvau pagalvojus
atejau snd pas akusere atsisedau sukriziavau kojas... Sako nespausk vaiko... Sedek kaip vyras
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai