sypseniuke parašė:
Sveikos mamytes ;) Norejau paklausti ar geriate kokius vitaminus? Nes snd buvo gydytoja sako siaip tai gali pageeti del pienelio ir del saves .. ir mazyliui liepe d…
As duodu vitamina D
sypseniuke parašė:
Sveikos mamytes ;) Norejau paklausti ar geriate kokius vitaminus? Nes snd buvo gydytoja sako siaip tai gali pageeti del pienelio ir del saves .. ir mazyliui liepe d…
As duodu vitamina D
zirniukas20 parašė:
Sveikutes![]()
ir as jau ciuciuoju savo angeliuka.
…
Dideliausi sveikinimai!
mes ligoninej 10 dienu prabuvom
zirniukas20 parašė:
Sveikutes![]()
ir as jau ciuciuoju savo angeliuka.
…
Sveikinimai
Editaa2 parašė:
Visai nebezinau ka daryti.. Turiu itarima, kad mano pienas nebe toks riebus ir jie nuo jo nepavalgo. Budavo toks geltonesnis jisai, o dabar isvis baltas, kartais ka…
Tas pienukas lyg sluoksniais yra. Pradzioj atsigerimui lug vandenukas, paskui vis riebesnis. Kad pas tave jis per liesas tikrai bobuciu plepalai. Gal tik dviems vaikeliams jo mazokai. kuo dazniau krutine duosi tuo daugiau to pienelio gaminsis. As kai buvo neramu kad neprivalgo pamaitinus kelis kartus daviau po 20ml maistelio, bet iskart pilveli papucia ar dar kas, bet mazylis tam kartui miega lyg privalges uz du
cia yra forumas maitinancioms mamytems, jei jau kokia beda ten parasau ten mamytes senai maitinancios visada labai greit pataria ka daryti. Aisku tuos patarimus manau reik priimti sau priimtinus nes man kai kurie nepriimtini. Kai kurios mamos labai priesiskai nusiteikusios pries pieno nutraukinejima ir maisteli. Tai as atsirenku kurie patarimai man tinka
Sekmes maitinant
Editaa2 parašė:
As duodu vitamina D![]()
Mums liepe nuo 3sav. vitamina D duot, po 2laselius pradzioj.
Rienata parašė:
Tas pienukas lyg sluoksniais yra. Pradzioj atsigerimui lug vandenukas, paskui vis riebesnis. Kad pas tave jis per liesas tikrai bobuciu plepalai. Gal tik dviems vai…
Aciu
reikes pasiskaitinet
Editaa2 parašė:
Aciureikes pasiskaitinet
![]()
o nesijaudink as irgi maniau kad nepavalgo nes liesas, bet pas man tiesiog augimo suolis ir jis daugiau valgo tiesio o krutine nespeja tiek prigamint, tai tekdavo primaitint kelis kartus o db tik karta dienon buna kad neuztenka
klosdzei112 parašė:
o nesijaudink as irgi maniau kad nepavalgo nes liesas, bet pas man tiesiog augimo suolis ir jis daugiau valgo tiesio o krutine nespeja tiek prigamint, tai tekdavo p…
Na mes siandien buvom pas daktare tai vienas priaugo 200g, o kita 320g , tai gan nemazai (neskaitant to, kad pacioj pradzioj buvom numete.tai atgavom numesta svori ir dar priaugom). pieno pati turiu daug, bet tikriausiai gerai sakai, kad augimo suolis cia, nes auga tai kaip ant mieliu
o kiek tavo suvalgo per karta? ir kas kiek laiko maitini?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai