Mazoji neziniuke parašė:
as po to uzraso laukiu jau 4 dienos, jokiu pozymiu![]()
kitos ir savaite pralauke, tai as tam jau nusiteikus... pas mane aplamai nieko nevyksta nieko nieko
Mazoji neziniuke parašė:
kitos ir savaite pralauke, tai as tam jau nusiteikus... pas mane aplamai nieko nevyksta nieko nieko
Sveikos mamukai :)) kaip laikotes? Kiek jūsų dar neissiritusiu.. Buvau pas gine, tai ziurejo per echo, viskas tvarkoje, subrendę, galėtų ir gimti bet nenori, tai jei 30 diena negimsim, važiuosim vel pas gine.. Sakiau ginei, kad taip ir bus. Nes kalnus nuversciau ;D tai sake tada barsimes :)) bet kaip idomiai kiekvienam mieste, ar cia nuo musu paciu priklauso, nesuprantu.. Gimde vyro bendradarbio.žmona, jei terminas buvo 24 diena, bet 25 diena nuvažiavo i ligonine, prakirpo vandenis ir pagimdė, nelauke nei savaitės ar daigiau.. Nesuprantu, kodel cia taip?
Nikkki parašė:
Mamukai,ar visos miegojot pirma nakti po gimdymo?man po cezario lygtais raminamuju dave,kad numigciau.neuzmigau.vakare vel kazko idure miegui.lyg ir luzinejau,bet …
tau suleidzia nuskausminamuju. Nauja aplinka, skausmai labai blasko. Manes sesutes klause ar sisimiegojau, bet as del miego neturejau problemu. Raminamuosius duoda preis operacija kad nebijotumei ir issimiegotum.;)
bliuch parašė:
Sveikos mamukai :)) kaip laikotes? Kiek jūsų dar neissiritusiu.. Buvau pas gine, tai ziurejo per echo, viskas tvarkoje, subrendę, galėtų ir gimti bet nenori, tai …
Tai cia nuo vaiko, placentos, vandenu priklauso. Jei pas tave viskas normoj, tai ir leido nesioti dar.
Bet mano terminas 08.01 d( nors pagal mm ir 07 29d). O tau anksciu siulo vaziuot nei man.
Man liepe jei nepagimdysiu atvaziuot tik 08 02.
Pavaiksciuosiu ir as su tuo nera,iu uzrasu kelias dienas
Mazoji neziniuke parašė:
as jau 6d po termino...
SnaigeSmilga parašė:
o ziurekit ju pasake kada jums pacioms po gimdymo pas ginekologa apsilankyti?
po menesio sake ateiti ;) bet jei kas negerai bet kada galima kreiptis ir anksciau
bliuch parašė:
Sveikos mamukai :)) kaip laikotes? Kiek jūsų dar neissiritusiu.. Buvau pas gine, tai ziurejo per echo, viskas tvarkoje, subrendę, galėtų ir gimti bet nenori, tai …
as ir nzn nes man gydytoja sake jau geriau anksciau pagimdyti negu pernesioti
po to zali vandenys gali but na nezinau.
as pirma pagimdziau tiksle nustatyta diena,o antra iki termino buvo pora dienu tik like
bet jei butu neprasidejas maudimas tai manau po poros dienu buciau tikrai pagimdzius. bet aisku kiekviena skirtinga moteris taip pat ir gydytojos visos skirtingos
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai