indre1 parašė:
Jurate,tu dar nepagimdei?![]()
Sveikutia
Sveikinimai didziausi;) Nea, as vis dar su pilvuku
indre1 parašė:
Jurate,tu dar nepagimdei?![]()
Sveikutia
Sveikinimai didziausi;) Nea, as vis dar su pilvuku
indre1 parašė:
aciu![]()
as irgi neturejau tada nusipirkus tepaliuko,bet jau pirma diena man taip nugriauze.
gal ir nepirkit,vyras nupirksjei nugriaus
![]()
Indre papasakok kaip viskas vyko. Ydomu
VikaKika parašė:
Viliux pavardes nepamenu, bet vardas Dalia, o pavarde is t raides. Del viduriu tai pamegink pankuoliu arbatos pagert. Man pirmas kartas po gimdymo labai sudetingas buvo... O kaip pati jauties? Kaip mazyle? As tai jau galiu sedet tai dziaugiuos, o maziukui pilvelis ramybes neduoti pradejo, o toks ramus buvo.
Na sian jau gryzom namo,pagaliau
viduriai susitvarke nuo zvakuciu man
maitinu pati,bet jau blustu,man tiek mazoji nenutraukia,kiek poto abi skestam
o daktare sako nenutraukinet,nes kuo daugiau nutrauksiu,tuo daugiau gaminasi,bet as truputi neklausau
jau jauciuos geriau,ir as jau po biski atsisedu,bet dar ne taip kaip noreciau,gerai kad yra vaistukai,kurie ta skausma numalsina
mazyte jauciasi gerai,antra diena mums ji nekakino,tai masaza padarem ir viskas susitvarke,geriam gerasias bakterijas,tai pfu pfu viskas tvarkoj..
Del palatu,tai mes nuo pat pirmos dienos emem mokama,nes as vos judejau,tai norejau,kad vyras salia butu ir wc...tai gan silta jose ir patogu
viliux parašė:
Na sian jau gryzom namo,pagaliauviduriai susitvarke nuo zvakuciu man
maitinu pati,bet jau blustu,man tiek mazoji nenutraukia,kiek poto abi skestam
o daktare sako nenutraukinet,nes kuo daugiau nutrauksiu,tuo daugiau gaminasi,bet as truputi neklausau
jau jauciuos geriau,ir as jau po biski atsisedu,bet dar ne taip kaip noreciau,gerai kad yra vaistukai,kurie ta skausma numalsina
mazyte jauciasi gerai,antra diena mums ji nekakino,tai masaza padarem ir viskas susitvarke,geriam gerasias bakterijas,tai pfu pfu viskas tvarkoj..
Del palatu,tai mes nuo pat pirmos dienos emem mokama,nes as vos judejau,tai norejau,kad vyras salia butu ir wc...tai gan silta jose ir patogu
![]()
Dziugu girdeti, kad jums viskas jau gerai;) o kiek parai ta mokama palata kainuoja?
indre1 parašė:
aciu![]()
as irgi neturejau tada nusipirkus tepaliuko,bet jau pirma diena man taip nugriauze.
gal ir nepirkit,vyras nupirksjei nugriaus
![]()
sveikinimai
kaip praejo gimdymas ?
o nnugrauzia tai visoms, nes neprate prie to speneliai yra
tik galvoju kad su antru ne taip skaudes
na man sian gine pasake kad pilve tikras dickis... 2270 kg jau
tai sake neisivaizduoja kur jis ten telpa. ko gero kad berniukas, bet ir klaustukas
ir dar sake kad jau nusileides jis taip gerokai ir beveik isistate i vieta.. gine labai abejoja kad as isvaiksciosiu iki termino
kristuka parašė:
sveikinimaikaip praejo gimdymas ?
o nnugrauzia tai visoms, nes neprate prie to speneliai yratik galvoju kad su antru ne taip skaudes
![]()
na man sian gine pasake kad pilve tikras dickis... 2270 kg jau
tai sake neisivaizduoja kur jis ten telpa. ko gero kad berniukas, bet ir klaustukas
ir dar sake kad jau nusileides jis taip gerokai ir beveik isistate i vieta.. gine labai abejoja kad as isvaiksciosiu iki termino
![]()
Na kaip ydomiai tos gyd sneka.. man kai buvo 31sav, mazyle svere 1700g, tai sako oho vaikas ne is mazuju bus, o kai paskaitineju kitu lialiuku svorius 31sav, tai 2 ir virs 2kg sveria. Kad tik pasneket jos
viliux parašė:
40lt parai kainuoja,tai kai wyras ejo moket sian,labai nustebo,kad tiek ilgai buwom,wisgi ne maza sumabet aciu diewui wiskas jau
tik dar kita saw.waziuosiu nemokamai wizitacijai pas gine,tik nezinau kaip ten ka rasiu :D</blockqu
Oho, tikrai ne menka sumele.. na kaip bus taip, bet apsieisiu as ir be tos mokamos palatos.. nemesiu tiek pinigu jiems y kisene
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai