rimalaura parašė:
Sveikinimai didziuliaias pagimdziau 05.08 11.13 taip pat Dominyka
![]()
Oho irgy klaipedos GN?
rimalaura parašė:
Sveikinimai didziuliaias pagimdziau 05.08 11.13 taip pat Dominyka
![]()
Oho irgy klaipedos GN?
greta_a parašė:
Oho irgy klaipedos GN?
Taip, Klaipedos GN
sakykit esamos mamytes, kaip jums sekasi su mazyliais? mane siandien jau depresija apeme...maziukas verkia,o as nezinau kas jam,nezinau ka daryt.nakti kas valanda reikia keltis maitinti, nes kai pradeda valgyti, pora patraukimu is kruties ir jis vel uzmiega.
jau ir pati asaras lieju atsisedus
Mamytes o kaip saugojat savo maziukus nuo saules?zinau - visada stengiuosi vezimeli atsukti i ta puse i kuria nesviecia saule, automobilije irgi stengiuosi pridengti nors ir tamsinti langai visvien saulute isviecia
Gal kokius kremus nuo saules naudojat, vaistinej klausiau sako iki puses metu nerekomenduojama nieko tepti ir vaikiuko nesti i saule.Bet juk niekas specialiai ir nenesa i saule tiesiog keliaujant, kazkiek tos saulutes tenka...
Indrute24 parašė:
Taip, Klaipedos GN![]()
sakykit esamos mamytes, kaip jums sekasi su mazyliais? mane siandien jau depresija…
nesijaudink, viskas bus gerai. gal pilvuka pucia ar mazai privalgo. pabandyk su gyd. pasitarti. manoji ir megsta uzmigti, tai vis pakutenu zandukus ar kakliuka, tai prabunda. mes jau naktimis nebevalgom, miegam iki6 ryto. viskas bus gerai mamyte, nepergyvenk.
greta_a parašė:
Oho irgy klaipedos GN?
Taip, irgi Klaipedos GN
Indrute24 parašė:
Taip, Klaipedos GN![]()
sakykit esamos mamytes, kaip jums sekasi su mazyliais? mane siandien jau depresija…
Sveika,
Na mums irgi viena vakara tiek uzsireke vaikutis, kad net melynas visas buvo. tai po dvieju valanadu tokio rekimo, mums su vyru neislaike nervai ir issikvieteme greitaja. Ligonineje pagulde, nors ir taip aisku kad pilvo diegliukai kankina. Liepe gerti gerasias bakterijas ir espumizana pries kiekviena maitinima. Kol kas atrodo padeda (ptiu ptiu ptiu).
O del maitinimu, tai mazdaug nuo 19 val iki 22 ar dar ilgiau tai vaikutis tik tai valgo ir nieko nedaro daugiau.. tai ir atpilineja ir visko, bet vis tiek rekia jei valgyt neduodu..
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai