viliux parašė:
na jo tiek beliko,bet uztad baimes daug dabar yra![]()
Tikiu mergyt, as ir bijau;/ bet laukiu, kad tik greiciau
viliux parašė:
na jo tiek beliko,bet uztad baimes daug dabar yra![]()
Tikiu mergyt, as ir bijau;/ bet laukiu, kad tik greiciau
viliux parašė:
as ir laukiu kada viskas greiciau baigtusipagal viska jau penktad tureciau gimdyt,bet jokiu pozymiu,kad as laiku pagimdysiu
![]()
![]()
Kaip tai penktadieni?
Pagal sita data kur parasyta tai tau yseina antradieni
na jei 7 dieneles dar likusios
cia truputi netikslus tas kalendorius man atrodo... raso ka nori
mane tas vaiksciojimas i tualeta ir nervina, o dar nakti is antro auksto tenka lipt i pirma tai apsimiegojus kai lipi gali ir nudribti... Jauciuos kaip meskinas visur pusku pusu, jau visi juokias is manes... Greiciau ta pabaiga
VikaKika parašė:
cia truputi netikslus tas kalendorius man atrodo... raso ka norimane tas vaiksciojimas i tualeta ir nervina, o dar nakti is antro auksto tenka lipt i pirma tai apsimiegojus kai lipi gali ir nudribti... Jauciuos kaip meskinas visur pusku pusu, jau visi juokias is manes... Greiciau ta pabaiga
Vika, pala tau vasario 8 berods?
VikaKika parašė:
o kaip jums merginos su tustinimosi? Ar normaliai, ar skauda? As toki diskomforta su tuo reikalu jauciu, kartais atrodo labai noriu nueinu ir nieko, o tada apsisukus vel reikia begt
Kazkaip del tustinimosi, tai bedu nera.. o va man klausimas iskilo kaip jums su priespieniu? as jau nebegaliu su jnuo kovot, ne duok dieve nakti ant sono prigulu ir uzspaudziu krutine, pradundu visa maikute slapia
Juraciukaz parašė:
Kazkaip del tustinimosi, tai bedu nera.. o va man klausimas iskilo kaip jums su priespieniu? as jau nebegaliu su jnuo kovot, ne duok dieve nakti ant sono prigulu ir uzspaudziu krutine, pradundu visa maikute slapia
pas manes tai nieko nera,buvo biski padreke ir tiek
su tustinimosi ir man taip buna,ir rytais valgau medaus ir vandenelis,tai biski susitvarke.
Juraciukaz parašė:
Kaip tai penktadieni?Pagal sita data kur parasyta tai tau yseina antradieni
na jei 7 dieneles dar likusios
![]()
Na pagal echo yra vasario1,o pagal daktare vasario5,tai palikau antra data ivedus,nes daugiau dienu atrodo
viliux parašė:
Na pagal echo yra vasario1,o pagal daktare vasario5,tai palikau antra data ivedus,nes daugiau dienu atrodo![]()
Hmz..
na lauksim ziniu kaip cia kas;)
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai