spurgius parašė:
Neliepe kartot slapimo tyrimo?
po savaites eisiu tai kartos turbust.
spurgius parašė:
Neliepe kartot slapimo tyrimo?
po savaites eisiu tai kartos turbust.
spurgius parašė:
Cia antibiotikai blogiausiu atveju.. bandyk gert daug spanguoliu naturaliu sulciu, gerk daug vandens 2-3litrus per diena, taip pat gali gerti "URINAL" kapsules, kur…
aciu,bet kaip susinervinau tai sakes!!
wuwu parašė:
bet cia slapimo paseli reikejo daryt..ir kaip galima jo negydit ?... nesamone kazkokia...![]()
nezinau man is slapimo pasake
wuwu parašė:
bet cia slapimo paseli reikejo daryt..ir kaip galima jo negydit ?... nesamone kazkokia...![]()
Man kartojo slapimo tyrima net tris kartus, nes itare inkstu uzdegima, jei trecias kartas butu buves blogas, butu gulde i ligonine, nes pasake, kad nesciajai tai pavojinga. bet aciu dievui trecia karta tyrimas buvo geras.. nes po antro karto geriau daug spanguoliu sulciu, ir geriau urinal kapsules ryte ir vakare po viena. ir issisukau nuo antibiotiku..
lauretaa parašė:
nueik i vaistine nusipirk brukniu arbatos ir i diena drasiai po 4 puodelius isgerk,kad naikintu bakterijas..viskas bus gerai! nepergyvenk...
lauretaa parašė:
nueik i vaistine nusipirk brukniu arbatos ir i diena drasiai po 4 puodelius isgerk,kad naikintu bakterijas..viskas bus gerai! nepergyvenk...
spurgius parašė:
Man kartojo slapimo tyrima net tris kartus, nes itare inkstu uzdegima, jei trecias kartas butu buves blogas, butu gulde i ligonine, nes pasake, kad nesciajai tai pa…
tai gal ir man kartos,uztai nedave nieko.O tu jauti kokius simptomus? nes man tai tik slapintis daznai norisi ir viskas.
lauretaa parašė:
aciu uz patarimus,ieskosiu siu dalyku pas mus cia.
Laikykis! Bruknes ir spanguoles irgi tezinau, kad labai gerai dezinfekuoja slapimo takus.
lauretaa parašė:
aciu uz patarimus,ieskosiu siu dalyku pas mus cia.
Man po pirmojo pasėlio išrašė antibiotikų kursą, o po antrojo, kai jau mažiau bakterijų rado, liepė gerti spanguolių ekstraktą - padėjo. Viskas bus gerai. ;)
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai