ajita@ parašė:
kazkaip man atrodo,kad cia dauguma is musu net ir pernesiosim savo maziukus![]()
mano bendradarbe dejavo dejavo,kad sunku,neissnesios,o jau 4 dienos kaip lelius nenori islyst
![]()
visko gali buti, su mazuoju vaziavau gimdyti menesi laiko
ajita@ parašė:
kazkaip man atrodo,kad cia dauguma is musu net ir pernesiosim savo maziukus![]()
mano bendradarbe dejavo dejavo,kad sunku,neissnesios,o jau 4 dienos kaip lelius nenori islyst
![]()
visko gali buti, su mazuoju vaziavau gimdyti menesi laiko
Lūšiukė parašė:
visko gali buti, su mazuoju vaziavau gimdyti menesi laiko![]()
ogo
kazin kaip si karta bus
ajita@ parašė:
ogokazin kaip si karta bus
![]()
na cia neaisku, gal ir menesi laiko vis tikesiuosi kad rytoj gimdysiu
aisku db jau normaliau zinau termina, tai kaskaip ramiau,l o tada kai buvo sudurnine, tai ir tikejausi anksciau pagimdyti
kristupina parašė:
kaip mergaites su wc reikalai - as tai kovoju kovojuir niekaip
kaupiasi viskas...
ai visai pakenciamai, gal ne kasdien, bet ner baisiai, nemeginai su slyvom padraugaut? siaip besilaukianciom galimas toks papildas kaip "lepicol", jis zarnyno darba aptvarko.
lepicoli vartoju dar pries nestuma-nieko.... slyvos..nieko..burokai nieko....
atradau kivi pusantro menesio padejo bet db organizmas priprato prie ju ir nebeveikia ir kivi
bandziau zvakutes nesciosioms kur tinka... na visu pirma nepadejo...visu antra man dar joms alergija
gal dar kas koki recepta turi?
kristupina parašė:
lepicoli vartoju dar pries nestuma-nieko.... slyvos..nieko..burokai nieko....atradau kivi pusantro menesio padejo bet db organizmas priprato prie ju ir nebeveikia ir kivi
bandziau zvakutes nesciosioms kur tinka... na visu pirma nepadejo...visu antra man dar joms alergija
![]()
dar akusere buvo minejus selenas, ryta pries valgi suvalgyt sauksteli, bet ir klausimas ar pades, jei tiek priemoniu nesuveike.
kristupina parašė:
lepicoli vartoju dar pries nestuma-nieko.... slyvos..nieko..burokai nieko....atradau kivi pusantro menesio padejo bet db organizmas priprato prie ju ir nebeveikia ir kivi
![]()
o slyvas mirkytas vandeny valgei ar siaip tik dziovintas?
kristupina parašė:
![]()
linu seklu nebandei? jos neblogai suveikia
o seip as atsargai nusipirkus esu dupholac syrupo, jo galima ir naujagimiams, bet dar pfu pfu pfu neprisireike
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai