ona_mont parašė:
Ta prasme maudymosi sauskelnes? Jų yra didžiuosiuose prekybcentriuose.![]()
aha, radau siandien. huggies
ona_mont parašė:
Ta prasme maudymosi sauskelnes? Jų yra didžiuosiuose prekybcentriuose.![]()
aha, radau siandien. huggies
Leonia parašė:
Kaip manot, ar geriau su pripuciamais ratais? kad patogiau vaikui ramiai..mm
Didelis vezimas buvo su pripuciamais - tikrai patogu. Db sportinukas - plastmasiniai(?) ratukai. Barska. Bet sunus jau vezime lb retai kada miega, tad jam netrukdo. Del patogumo vaikui - vaziuojant pirkt reikia isbandyt vezima parduotuvej. Nes mamai gali atrodyt grazus ir patogus, o vaikui nepatiks.
AuReLiJa J parašė:
Kokias apsaugas naudojat gal nuoroda imestumetnes musu tai stalcei visi iskuisti
![]()
Mes manrods Ikejoj pirkom , apsaugu rinkini stalciams, rozetems, kampams bei saldytuvo bei orkaites. Kaip uzdejom su pirmuoju vaiku, taip ir nenuemem, nes jau sese landzioja visur
Nastulia parašė:
Mes manrods Ikejoj pirkom , apsaugu rinkini stalciams, rozetems, kampams bei saldytuvo bei orkaites. Kaip uzdejom su pirmuoju vaiku, taip ir nenuemem, nes jau sese …
Musu dar spinteliu neisigudrino dar atsidaryti buvo keli kartai tik,na o stalcei tai sakiau priklijuoti reiks
AuReLiJa J parašė:
Musu dar spinteliu neisigudrino dar atsidaryti buvo keli kartai tik,na o stalcei tai sakiau priklijuoti reiks![]()
![]()
Aš tai rankenas nusukus, virtuvėje tai iš vis viskas be rankenų, dabar misliju kaip žiemos sodą apsaugot, ten gėlė, šunio maistas su paluke iškraustyti, dabar iš virtuvės kėdės suguldytos, bet velniukas pralenda
ir išravi vazonus.
dolla_ parašė:
sveikos, norejau paklausti, kur pirkote mazyliams kelnaites maudymuisi, planuojame ir mes vykti kur silciau su mazyliuar jos butinos. aciu
Yra ir vaistinese, bent euro vaistinej tai galima ir po viena vnt pirkti. O siaip yra prekybos centruose
Apsaugu nedejom, rankeneles vietoj, katino maistas dar vis ant zemes, tik vienai dienai buvau maista uzbarikadavus, o dabar jau zino kad negalima. Magnetukai ant saldytuvo irgi vietoj, jei ka paimt bando pasakau kad cia ne jos ir ji turi savo zaisliukus, tai kolkas bedu neturim.
Vezimuka naudojam dar vis ta pati nup gimimo 4padeciu. Jis lengvas, nes aliuminio remas, bet tvirtas, vikrus, i sportini pripuciamais ratais meginau idet tai klyksmas buvo, sugebejo ir dirzus atsisegt, zodziu lipa lauk, ner jai ka veikt, nera stogucio nuo saules, mamai negerai nes vezima vezti reik 2ranku, pirkiniu krepsys labai mazas. Taigi jis stovi kampe, ir naudojam savo, ten yra staliukas ant jo, tai sausaini pasideda pasitrupinus, veliau ir gertuve galesim isidet, o ir mamai yra kur termosiuka pasidet, daug skyriu ir lengva vaziuot vezant 1ranka
misskit parašė:
Apsaugu nedejom, rankeneles vietoj, katino maistas dar vis ant zemes, tik vienai dienai buvau maista uzbarikadavus, o dabar jau zino kad negalima. Magnetukai ant sa…
Gerai kad klauso, pas mane yra tapeto šiek tiek atsilupę, tai jam labai knieti, vis kiša pirštukus, vis pabaru, nu nu nu sakau, tai pilnas juoko ir dar labiau lenda, tai net neįsivaizduoju kaip jūs susitariat
Labutis, patarkit kaip sustabdyti vaikuciui viduriavima pasigavom kazkoki virusa , viduriuoja vemia jau trecia diena , smecta nepadeda gydytoju israsytas kazkoks tirpalas ir nepadeda, plius nuo jo pradeda vemti,ar galima tokiam mazam viduriu lasu? Gal dezinfekuotu , siandien ir didzioji irgi pradejo vemti , tuoj isprotesiu nes Olandu daktarai sako viskas ok praeis nepergyvenk .
EvelinaJuoz parašė:
Labutis, patarkit kaip sustabdyti vaikuciui viduriavima pasigavom kazkoki virusa , viduriuoja vemia jau trecia diena , smecta nepadeda gydytoju israsytas kazkoks ti…
Skyscių svarbiausia, bet jei dar vemia tai skyscių netenka, negerai, pas mus LT tai į ligoninę guldytų. Sako reikia salstelėjusios arbatėlės, bent jau mano sūnui viduriniam taip buvo tai daktarė liepė, svarbiausiai kad pasisavintų tą arbatėlę.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai