xeroxenator parašė:
SVeikos damos, ypac tos kurioms liko nebedaug kaip ir man
Pirma kaip jauciates ir antra ar ruosiates jau i ligonine? Ar kraunates jau lagamina, svarstot ka im…
Laba, man panasiai liko, ne taip jau ir mazai, visi 3 menesiai
bet as dar daiktu tikrai nesikraunu, krausios po menesio. Skaitau dar anksti.
O imsiu kelias tases:
Pirma tase i gimdykla ( vaistai butini + klizmutes + vazelinas, vandens butelis, pakrovejas, naktiniai, chalatas, avalyne sau ir vyrui (geriau neperslampama, ali croc, kad lengva riekalui esant po to butu isvalyti), nosiniu, viena komplekta vienakrtiniu tirusikeliu ri iklotu po gimdymo, segtukus kirpciams ir gumyte, kojines, leliuko dekutis),
Antra tase po gimdymo, kuri lauks masinoje kol pagimdysiu, tik tada vyras atnes (nes jiegu reiks vaziuoti i operacine, kad jam nelakstyti su 10 tasiu ir nestresuoti) - visi tirusikeliai, ikloteliai, liemeneles ir ju ikloteliai, mano rubu pamainos palatai + namuose busiu sudejusi vaziavimui namo, duso ir voniso riekmenys, mastau nusipirkti sausa sampuna, sukas knyga, tapkutes, savo puodukas (bent man mieliau), dziuveseliai ir vanduo, tualetinio popieriaus arba popieriniu ranksluosciu ritinelis.
Trecia tase lialiaus (irgi lauks masinoje) - 3 dydziu po 1 komplekta rubeliu (as imu 48, 52, 56 (kiekviena pagal save susideda), i komplekta ieina: siaustinukas, kepurele ir smelinukas ant petneseliu, arba siaustinukas ir sliauztai), 3 didziu kepurytes, buteliukas (imu Avent nulini, sunkiai traukiama), misinukas (2 po 200ml skysto aptamilio nuo gimimo), 5 didelius vienkartinius paklotus (2 sau ir 3 lialiui) ant vystymo stalo patiesti, pora medvelniniu pakloteliu, kelis vadinamus merliukus, pampersu pakuote (ka tik gimusi dukryte labai daznai po labai nedaug dare), kojinyciu 2 poras vilnoniu, dregnu serveteliu leliukui.
Namuose bus sukrauti 3 maisiukai triju galimu dydziu leliukui (48, 52, 56) su papildomais rubeliais tam tikro dydzio + vezimo namo komplektelis: 1 lauko rubelis (turiu fainuti pilka kombinezoniuka su kapiusonu ir ausytem), vokelis, kedute ir mano rubai vaziavimui namo.
Labai pasimokaiu su lelyte savo pirmaja, kai pasiemiau ~50 dydzio rubelius, o ji gime 55cm.