rasyciuks parašė:
sveikos mamytes,ar nebuvo kad jusu mziukam sukiltu tenperatura is niekur nieko,nunesem slapima geras,paeme kraujo padare baltimini tyrima, irgi viskas gerai,jokios …
jei pakyla nezymiai ~37-37.5 gal per siltai prirengiat?
rasyciuks parašė:
sveikos mamytes,ar nebuvo kad jusu mziukam sukiltu tenperatura is niekur nieko,nunesem slapima geras,paeme kraujo padare baltimini tyrima, irgi viskas gerai,jokios …
Siaure parašė:
na daugiausiai buvo pakilusi iki 38,1
nijaal parašė:
O kokias nesiokles naudojate, kuria rekomenduotumet isigyti, kad vaikuciui butu patogu![]()
imkit tokia, kad vaikas isskestom kojytem sedetu, o ne kabetu ant klyno. O firma tai manau ne taip ir svarbu
Eva33 parašė:
Sveikos , ar normalu ,kad vaikas labai prakaituoja?Net plikas budamas?
Pamatuokit temperatura gal susiles lelius jei ne gal vit d truksta
Indre T. parašė:
Sveikos mamytesPadekit mielosios. Perpute ausyte man vejukas matyt lauke, o maitinu savo pienuku. Ar galima man butu panaudoti nakciai ausu lasiukus nuo uzdegim…
mums buvo beprasidedantis ausu uzdegimas, tai mes antibiotikus gerem...bet cia gi pastoviai poliklinikose taip. Siaip is nauturaliu gydymo budu zinau degtine suslapintus vatos tamponelius i ausyte arba kiskio taukus..tik kaip tuos taukus naudot nzn, reiktu tevu pasiklaust
Eva33 parašė:
Buvom pas gydytoja, kaip ir sake kad trūksta vitamino d , bet duodam reguliarei ,net buvom dauginė doze, bet vistiek visas slapias![]()
gali buti ir perdozavimas vit d jei labai prakaituoja
nijaal parašė:
O kokias nesiokles naudojate, kuria rekomenduotumet isigyti, kad vaikuciui butu patogu![]()
As taip pat girdejau, kad Manduca geriausia ir naturalios medziagos ir vaiko klubams tinkama. Tik deja, man ji per brangi..
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai