Lorenca parašė:
Groziaiir kokios kasos
![]()
Vaikai tikrai atnesa labai daug dziaugsmo![]()
Jus teisi,kai gime pagranduke jauciu visiska pilnatve
Lorenca parašė:
Groziaiir kokios kasos
![]()
Vaikai tikrai atnesa labai daug dziaugsmo![]()
Jus teisi,kai gime pagranduke jauciu visiska pilnatve
vat as ir neziuriu tv ,bet ijungtas pas mane visada,man jaukumo duoda,kazkaip kai isjungtas tai kazkaip netaip,tai vat kodel ir klausiu,mano mazoji labai jau nori ji ziureti,a tai kokia reklama iskart pasina,siaip as neleidziu ziureti...kai laikau ant ranku tai sukiojasi kad paziuretu,neduok nusuksi ja
inja parašė:
Mes irgi jau antra para kankinames naktimis,verkia per miegus,istisai kabo prie papulio,bet dantuko vis dar nesimato.
Taip mes irgi nuo papuko nenulipam, greičiau tie dantukai pasirodytu
Aš va šitas pirkau www.aliexpress.com/snapshot/6436499736.html?orderId=65355679592866
atsiuntė nepilnai per dvi sav. tokių išorinių kelnyčių turiu 9 vnt tai į valias užtenka.
Tik aš įklotus dedu ne į kišenę, o ant viršaus.
Įdeklus pirkau Lt bambuko - anglies pluošto www.pupis.lt/Priedai-daugkartinems-sauskelnems/bambuko-pluosto-rauktas (gailiuosi kad ne ali
), tai man jie labai patinka, labai greitai išdžiusta, pora - trys val ir sausi, jų turiu labai daug apie 25vnt, realiai užtektų ir 15, kai einam į lauką dedu www.pupis.lt/Priedai-daugkartinems-sauskelnems/bambukinis-iklotas-nakciai, tai neprateka, bet džiūstą parą, tai tokių 4 vnt turiu.
Bet visumoj labai esam patenkinti
sauskelnėm.
jgenyt parašė:
Taip mes irgi nuo papuko nenulipam, greičiau tie dantukai pasirodytu![]()
Aš va šitas pirkau www.aliexpress.com/snapshot/6436499736.html?orderId=6535…
Labai labai aciu uz nuorodas
Ir mes isbandysim
dovais parašė:
Mamytes kaip daznai maudot savo mazylius?![]()
Triskart savaiteje, viena is ju su muiliuku, tik galvytes nemuilinam, nes buna po to pleiskanu..
dovais parašė:
Mamytes kaip daznai maudot savo mazylius?![]()
tris kartus i savaite,ir kekviena ryta ir vakara apsiprausiam
Burbulenzas parašė:
Mes maudėm kas antrą, dabar kas trečią dieną. Prausiam visą. Ir galvytę su šampūnu. Gal per dažnai?![]()
as kai maudau visad su sampunu isplaunu galvyte,ir su duso zele kuneli,gi vaikas ir prakaituoja,nemanau ,kad per daznai,manau kad gerai elgiates
ruttyte parašė:
Triskart savaiteje, viena is ju su muiliuku, tik galvytes nemuilinam, nes buna po to pleiskanu..
tai jums greiciausiai nuo muilo vaikui pleiskanos,as tai plaunu galvyte su specialiu kudikiams sampunu,tai kazkaip nera ju...
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai