katinė parašė:
Mamytes, kokius batukus aunate mazyliams ?![]()
![]()
As jau nusipirkau gucio (devetus). Namie tai basomis vaikstome...
katinė parašė:
Mamytes, kokius batukus aunate mazyliams ?![]()
![]()
As jau nusipirkau gucio (devetus). Namie tai basomis vaikstome...
dolla_ parašė:
Dalyvaujam ir mes konkurse https://www.facebook.com/569531283091973/photos/a.939957226049375.1073741936.569531283091973/942637855781312/?type=1&theater
Tikrai, kad graziausi
Agotaa parašė:
Kaip tik ir aš šitą temą norėjau užvestiGal turite kas nors attipas batukus? Aš svarstau apie juos, nors šiaip brangu... O šiaip galvoju ecco iš mūsų mažylių pa…
as irgi daug girdejau apie basomis vaiksciojima. pradzioj buvau skeptiskai nusiteikus, kazkaip tikejau, kad vaikui tvirciau kojyte statysis su batuku su kietu uzkulniu, bet kuo toliau, tuo labiau linkstu prie basu kojyciu nuomones
ir pati labiau megstu basa vaikscioti visur ir visada nei su batais ar tapkem
Agotaa parašė:
Kaip tik ir aš šitą temą norėjau užvestiGal turite kas nors attipas batukus? Aš svarstau apie juos, nors šiaip brangu... O šiaip galvoju ecco iš mūsų mažylių pa…
Buvau susižavėjus attipas batukais, bet pradėjau skaityt atsiliepimus, tai labai prieštaringos nuomonės dėl jų.. Po namus tai mes basomis lakstom, kojines mažoji iškart atsisėdus nusimauna. Tai, jeigu jai patinka basomis lai taip ir vaikšto.
tik va dėl lauko man didžiausias klausimas kokius batukus nupirkt..
Emse parašė:
Kedute turim 2men, tai is pradziu segiau dirzais - isodindavau maziuka, prisegdavau, uzdedavau stala, o dabar stalo nebenuimu, per virsu isodinu ponaiti ir dirzu ne…
as iki dabar dirzu nenaudojau, kol viena diena spejau grazuoli keduteje atsistojusi pagaut..tik pasodinu gudruoli-o jis jau po minutes stovi, tai dirzus dabar visada segu.
O as taip dziaugiaus, kad mano princese sedi ant puoduko ir gan patenkinta buna pasodinta, tai dabar kazkas uzejo, tik pasodinu ir pradeda verkti, kaip nezinau kas butu nutike ir isterikuoja, krenta atbula , vos speju gaudyt, jau ir zaislu atsinesem prie puodo, kad uzsimirstu jog sedi, bet ir tai saukia ji, o kai jau uzdedu pampi tada pridaro, arba kai pastatau tada ant grindu pavaro. Kas cia uzejo nesuprantu, tikiuos praeis greitai
dolla_ parašė:
as iki dabar dirzu nenaudojau, kol viena diena spejau grazuoli keduteje atsistojusi pagaut..tik pasodinu gudruoli-o jis jau po minutes stovi, tai dirzus dabar visad…
Maniske tai ir stojas kedutej, tik idedu o ji iskart nieko nelaukus atsistoja
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-rugpjutinukai-6
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai