Sa-rune parašė:
o jus dar turit ta juosta ant pilvo?? na pas mane ji vis dar yra, tai galvoju ar per mazai pilva prausiu ar cia normalu![]()
Yra yra ir as suairupinau ar isnyks iki vasaros ar teks i bobuciu maudymke lyst
Sa-rune parašė:
o jus dar turit ta juosta ant pilvo?? na pas mane ji vis dar yra, tai galvoju ar per mazai pilva prausiu ar cia normalu![]()
Yra yra ir as suairupinau ar isnyks iki vasaros ar teks i bobuciu maudymke lyst
na nezinau su tuo miegu kaskas mum pasidare,seniau iki 5,5 men ismiegodavo visa nakty,dabar uzmiega apie 23h,tada keliasi 1h,3 ir 5 visa ta laika valgo,duodu po 60 ml,kartais 100 ml,viska suvalgo. Nezinau ar jis man nepavalgo ar del ko taip,jau valgom kosytes 3 kart dienoje po 150 ml,plius misinio gauna
rasyciuks parašė:
na nezinau su tuo miegu kaskas mum pasidare,seniau iki 5,5 men ismiegodavo visa nakty,dabar uzmiega apie 23h,tada keliasi 1h,3 ir 5 visa ta laika valgo,duodu po 60 …
3 kart dienoj jau koses valgot??? Valgot darzovienes ar ir jau grudines?
maniskis eina 19h miegot keliasi 5-6 ryto tame tarpe valgo gal pora kartu gal tris, tiksliai nzn nes pas mane automat rezimas nakti ijungtas buna. paskui 8h -10h miega tada 12-14h ir 16-17 maitinu MP. ir apie 15h dienos duodu darzovienes. Vyras dar kartais ryte jam kosytes padaro sumaitina, bet dabar ryte nebeduodam nes su pilvuku sunkumai prasidejo
bonuse parašė:
Mes irgi tokiu ritmu gyvenam![]()
Pas mus ir pan,tik pietu buna ismiega ir tris valandas,o nakciai miegoti einam 21-22 val.
erikute12 parašė:
3 kart dienoj jau koses valgot??? Valgot darzovienes ar ir jau grudines?
ir bulve su moliugu,morka, ir ryzius,labai skaniai valgo
rasyciuks parašė:
ir bulve su moliugu,morka, ir ryzius,labai skaniai valgo![]()
Ir mes viską labai skaniai valgome.
Po kolkas 2kart dienoje
Gintaryt parašė:
Ir mes viską labai skaniai valgome.Po kolkas 2kart dienoje
![]()
Mes pradejome papildomai valgyti nuo 5 men,tai po truputi didinom dozes ir dabar jau duodam normaliai,suvalgytu daugiau,bet kolkas manau uzteks po 150ml koses ar darzovienes,po valgio dar misinio isgeria 30-60 ml, dar duodu banana su obuoliu,tai labai skaniai valgo,tik nezinau kaip vandeniuka isiulyti
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-rugsejinuku-belaukiant-4
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai