annelly parašė:
Labas rytukas,
Man benu vaistinej dave acyclovir tepaliuka, sake galima tik toki. Uzgijo per diena
annelly parašė:
Labas rytukas,
Man benu vaistinej dave acyclovir tepaliuka, sake galima tik toki. Uzgijo per diena
gitali777 parašė:
Sveika, na mums irgi laiko dave iki 38 savaites tada atvertima darys siaip jauciu kad pkzicijos berniukas nepakeites kaip sedejo taip ir sedi tik kad jis ne tai kad…
Kiek girdejau tas apvettimas nieko gero... daznai buna skausmingas ir + vaikuti gali sutraumuot... Jei vaikas pats neapsiverte vadinas ne be reikalo.. ir siulyciau tikrai jo nevaryt.. Jei man taip butu as tik cp tada...
orka115 parašė:
taigi va, kad nebus mums taip kaip kitoms - kiekvienai individualiai, nors ir panašiai...belieka pasimelst ir paprašyt mažiuko, kad pasiverstų taip kaip reikia, kad…
mane pacia apverte buvo 3 kartus.. bet pilvelis mamos buvo labai didelis.. jei mazesnis tai as bijociau tokiu dalyku..
Edita D parašė:
Kiek girdejau tas apvettimas nieko gero... daznai buna skausmingas ir + vaikuti gali sutraumuot... Jei vaikas pats neapsiverte vadinas ne be reikalo.. ir siulyciau …
Mano mamai sese verte, tai sake isvis neskaudejo, viskas buvo labai svelniai
b1onde parašė:
Mano mamai sese verte, tai sake isvis neskaudejo, viskas buvo labai svelniai![]()
Gal jeigu vercia anksciau tai ir nebuna skausminga, bet 37-38 savaite maziukui tos vietos minimaliai ..
gitali777 parašė:
Geriau jau tegu tada cp daro nei varto ka kitos mamytes manot apie mechanini apvertima?
gitali777 parašė:
Geriau jau tegu tada cp daro nei varto ka kitos mamytes manot apie mechanini apvertima?
Tai va ir aš pasimetus ką daryt,man daktarė sakė jog viskas yra stebima ir t.t. bet kažkaip vistiek man baisu
romano parašė:
Mamytes, kurios jau gimde esat kaip tas epidiuras?? Ar pavojinga jei stuburas buvo luzes 5 slankstelis ir kazkaip netiesiai suauges? Kazkaip baisu darosi.![]()
Realiai epiduras persiduoda vaikui. O del traumos cia jau tik anesteziologas gali pasakyt. Jis zmogus ir net be jokios traumos yra tikimybe, kad gerai nepataikys. Tai cia jau paciai sprest kaip ir kas.
Torri parašė:
Realiai epiduras persiduoda vaikui. O del traumos cia jau tik anesteziologas gali pasakyt. Jis zmogus ir net be jokios traumos yra tikimybe, kad gerai nepataikys. T…
Na kitoms tie saremiai ir yra pats baisumas
man asmeniskai pats gimdymas - stumimas buvo lengviausia ir maloniausia dalis
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai