kisstyy parašė:
Ačiūzandukus nuo gimimo turim putlucius
va kokie zandukai buvo kai maziui buvo vos 8 dienos
![]()
Modelis ♥
kisstyy parašė:
![]()
Modelis ♥
kisstyy parašė:
![]()
Nu jau modeliuko grazumas. Gailiuosi kad as naujagimiuko neuzsakiau pafotkint.
jurate32 parašė:
Labukas, pas mus panasi situacija, ir nezinau kaip cia ji pripratint prie maisto, savo maistelio kelis saukstukus paima ir sukasi , lupas suciaupia ir viskas.Kruopu…
Musu irgi dar neatsiseda, tik pasodinra siek tiek, tik va kai duodu pirstus, tai ji ne sestis nori, o iskarto stotis. Tik nzn ar nepakenks stuburui.
rozalinka parašė:
O tai kelinta valgot pietus -darzoviene?as pastebejau jei manisksi daznai pienuko pageria tai tada ir atpilineti pradeda, nestipriia bet atpila...bet rupuziokas…
Pietukai - darzoviene pas mus apie 15/16val. 7mp, 9kruopytes, 11mp, 13mp ir 15darzoviene, toliau vel mp kas pora valandu mazdaug.. Maniskis vis dar atpilineja taip pat.
Sandra da parašė:
Nelyginkit su kitais,kiekvienam vaikui savas laikas.Mums poryt 8men ir tik siandien atsistojo lovytej,siandien ropot pradejo o vakar atsisedo pasilaikydamasTik …
Na va, as galvojau mes jau paskutiniai bedanciai. Sakiau dantu laukiu turbut kaip gimdymo
kai dauguma musu cia stresavo
Gabrieliuuukas parašė:
Na va, as galvojau mes jau paskutiniai bedanciai. Sakiau dantu laukiu turbut kaip gimdymokai dauguma musu cia stresavo
mes irgi be dantu bet nesuku galvos,kai bus laikas prasikals
rutela0818 parašė:
Pabandyk duoti gerti is stiklines, nes pvz mano is gertuves vandens nemegsta, o is stiklines geriair gal laikas netinka valgymui, nes jei pervargus pvz maniske …
kaip tau geria is stiklines? manisksi tai springsta, atrodo stengiuosi vos vos prie lupu priglausti vandneuka bet vistiek sugeba paspringti, bet gerti is puoduko nori...nes nemoam emes is tu snapeliu gerti, o noriu,kad kad is ssokiuko nebegertu
rozalinka parašė:
kaip tau geria is stiklines? manisksi tai springsta, atrodo stengiuosi vos vos prie lupu priglausti vandneuka bet vistiek sugeba paspringti, bet gerti is puoduko no…
Mano mažylis is snapelio irgi negeria. Is puodelio geria nespringdamas. Pabandykit duoti su siaudeliu. Labai noriai mano mažius geria su siaudeliu. Ir dar pastebejau kad jis nemėgsta šaltu gėrimu. Geria tik mano virtą obuoliu kompotą ir labai šilta.
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai