lunatikele parašė:
Mamytes, jus perkat vaisiu tyreles? Ar pacios darot? As turiu obuoliu dar prieitu metu. Tai man ji virti ar tesiog nulupt sublenderuot ir duot ragaut?
As perku..
lunatikele parašė:
Mamytes, jus perkat vaisiu tyreles? Ar pacios darot? As turiu obuoliu dar prieitu metu. Tai man ji virti ar tesiog nulupt sublenderuot ir duot ragaut?
As perku..
As stengiuosi kuo daugiau naminio duot. O del obuoliuku, tai praeita vasara dqug ju turejom ir priruosiau tyreliu, aisku siek tiek saldziau nei virtas obuolys, bet man atrodo sveikiau. O kas pav del slyvu tyeliu, tai maciau max jau ju yra, tai galima kelias nusipirkt ir pasigamint
nors pirma dukryte augo su daug pirktiniu
nesu pries pirktines, bet dabar turbut daugiau noro padaryt paciai
lunatikele parašė:
As ir perku.Bet jei jus turit savo obuoliu,tai tarkuokit ir duokit,zalius,virti nereikia.As pirmiems vaikams,tai sitaip ir duodavau,o ypac rekomenduodavo antaniniu obuoliu,tai ir sultis ju duodavau ir tarkuotu o veliau,kai jau buvo didesnis,tai pamenu i ta tarkuota obuoli dar sausainiu patarkuodavau.
gaiviojimeta89 parašė:
As stengiuosi kuo daugiau naminio duot. O del obuoliuku, tai praeita vasara dqug ju turejom ir priruosiau tyreliu, aisku siek tiek saldziau nei virtas obuolys, bet …
Kaip tas tyreles ruoset?
lunatikele parašė:
Kaip tas tyreles ruoset?
Viriau kaip paprasta obuoliene, tik kad kruopsiai be seklalizdziu ir smulkiai pjausciau. Kadangi obuoliai buvo saldua tai dideliam puodui pjaustytu obuoliu dejau tik 1kg cukraus, kad neissaudytu dangteliai. O valgo tai labai noriai, tik daug neduodu, po kelis saukstelius
labuka, mano vaikeliui 5men labai seilejasi,viska ima i burna,irzlus, nakti labai blogai miega jauciu eina dantukai siandien temperatura pakilo 38, daviau Calpol sirupo kadangi gyvenu uk, patepu dantenas Kamistad baby bet visvien jis verkslena ir diena ir nakti, gal kas gali duoti naudingu patarimu jam pagelbet
labuka, mano vaikeliui 5men labai seilejasi,viska ima i burna,irzlus, nakti labai blogai miega jauciu eina dantukai siandien temperatura pakilo 38, daviau Calpol sirupo kadangi gyvenu uk, patepu dantenas Kamistad baby bet visvien jis verkslena ir diena ir nakti, gal kas gali duoti naudingu patarimu jam pagelbet
Lynutt parašė:
Mes tai šiandien kankinamės, 38.5 temperatūra, viduriuoja, po nedaug ir nedažnai, bet vis tiekverkšlena vaikutis, taip gaila
Kandžiojasi labai, matosi skauda…
Lynutt parašė:
Mes tai šiandien kankinamės, 38.5 temperatūra, viduriuoja, po nedaug ir nedažnai, bet vis tiekverkšlena vaikutis, taip gaila
Kandžiojasi labai, matosi skauda…
t.maze parašė:
Aš tokį klausimą turiu, kokį mišinuką rekomenduojat pirkti? Ir ar jie skiriasi pagal vaiko mėnesius ir pan.? Nesam dar ragavę, tai ir klausiu![]()
Tikrai nepradeciau nuo brangiausio,nes nereiskia,kad jis geriausias.O kodel pereinat ant misinio?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai