armida23 parašė:
As pati labai nustebau nesitikejau,kad pasakys taip anksti tikiuosi nesuklydoaciu labai
OJ KAIP FAINAI KAD JAU ZINOTE,MANO DUKRYTE NESULAUKIA KADA SUZINOSIME
armida23 parašė:
As pati labai nustebau nesitikejau,kad pasakys taip anksti tikiuosi nesuklydoaciu labai
aaanil parašė:
As pati nekantrauju suzinot
Gatti parašė:
Ne tik galima, bet dažnu atveju ir būtina, nes bakterijos gali pereiti vaisiui ir gautis užkrėtimas, kuris pavojingas gyvybei. Aišku gali tikrai ne visus antibiotik…
Supratau..
tikiuosi paciai neprireiks. Bet kokiu atveju- su gydytojais tariames apie viska ;)
aaanil parašė:
Sveikos. O as vis dar nesakau savo vyresnelei, kad turesim dar viena broliu/sesute...kazkaip bijau jos reakcijos
Bet jau greitu laiku teks pasakyti, nes sparciai pradeda rysketi pilvukas, gi ir pati supras, kad mama puciasi
O as kazkaip nujauciu, kad bus mergyte...net kreipiuosi, kaip i mergaite
O ir vyresnioji yra sakiusi, kad eigu kada turesim dar viena leliuka, tai noretu, kad butu sese, nu gal issipildys jos noras
nijole1 parašė:
paneles, norejau paklausti ar buvo kuriai slapimas drumzlinas? man niekad taip nebudavo, tik nuo snd...
Man buvo ir ne kartą, bet pasidariau tyrimą šlapimo tai sakė viskas gerai, o tas drumstumas dar nieko blogo nereiškia
simonagud parašė:
Man buvo ir ne kartą, bet pasidariau tyrimą šlapimo tai sakė viskas gerai, o tas drumstumas dar nieko blogo nereiškia![]()
oh...aciu
, zinot db visus pasikeitimus pastebiu, tai vis baisu, nuraminot
modestaPVD parašė:
o vaikuciui sita zaraza pienlige nepakenkia? matyt cia daugumos nestukiu beda![]()
Tikriausiai, kad ne, jeigu medikai rekomenduoja jos negydyti, jeigu nėra jaučiamo diskomforto
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai