Mukute30 parašė:
As ir ta pati jauciu, bet as manau, tai nuo mano sirdies pulsas toks yra. As kai klausausi dopleriu beibiuko sirdute, tai ji plaka nezmoniskai greitai120-140 du…
labai jausmas idomus
mane dar buna retkarciais taip silpnai paspardo
Mukute30 parašė:
As ir ta pati jauciu, bet as manau, tai nuo mano sirdies pulsas toks yra. As kai klausausi dopleriu beibiuko sirdute, tai ji plaka nezmoniskai greitai120-140 du…
labai jausmas idomus
mane dar buna retkarciais taip silpnai paspardo
agnejaloveckaite parašė:
As turiu 12 men staza per 24men. bet dirbus legaliai Anglijoje, gal kuri zinot kaip pasalpa bus apsksiciuojama? Aciu
Merginos, del motinystes pasalpos, geriausia pasiskambinti i SODRA, isdestyti konkreciai savo situacija ir klausimus, taip gausite tiksliausia info ir galesite ramiai laukti dekreto. Labai jau issipleteme ta tema, tuo labiau neturime cia profesionalaus konsultanto sia tema.
MergioteE parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiteirauti, kai uzdedu ranka ant pilvo jauciu atrodo lyg sirdies duzius ar gali cia but vaikelio, ar man tik vaidenas?
![]()
Cia jusu sirdies duziai...
SV99 parašė:
Cia jusu sirdies duziai...![]()
Agnutis parašė:
labas mergaites, nezinau ar tiketi tuo ar ne bet mano anyta prigasdino jog negalima glostyti pilvo kol jis nesusiformaves... ar cia tik prietarai? as jais tai nelab…
Nezinau ant kiek cia tiesa bet man gydytojas Norvegijos irgi sake neliesk pilvo.Ypac kada nerimauji.idomu kodel jis taip sakė.
MergioteE parašė:
Mamytes ar jusu nekankina nerimas kad kas nors blogai vaikeliui? man nors pasake kad viskas gerai,bet as vistiek labai pergyvenu:((
Tai aišku ir aš pergyvenu pastoviai.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…