k.mor parašė:
Na čia būtų gal nuo kokios 14 iki 21 val. Nėra taip daug.. iki to laiko (7,5 mėn.) manau tikrai mažiau pienuko reikės jam.
Tikrai pavyks manau,mano praktikoj,svarbiausia buvo vakare prie mamuko pabut
k.mor parašė:
Na čia būtų gal nuo kokios 14 iki 21 val. Nėra taip daug.. iki to laiko (7,5 mėn.) manau tikrai mažiau pienuko reikės jam.
Tikrai pavyks manau,mano praktikoj,svarbiausia buvo vakare prie mamuko pabut
k.mor parašė:
Reikia patarimo - jeigu man reikėtų palikti savo vaikutį (jam bus 7,5 mėn) geram pusdieniui ir jis niekada nėra bandęs iš buteliuko, ar bandyt iš buteliuko MP duoti…
I gertuve reikes mp pilti ir girdyti, man tokia pat situacija buvo. Is buteliuko metrauke. Su gertuve jau buvo draugaves, tai dave is jos. Ispradziu sake nelabai sekesi, bet po kurio laiko pradejo traukti. Siaip jei jus jau 2-3 kartus koses valgote. Galite bandyti bent 2 maitinimus suderinti taip kad kol jusu nebus suvalgytu. Pries iseidama kruti duosite, tada kai isalks kose + vanduo, tame tarpe vandenuka duoti ir paskui vel kose plius vanduo ir jau link galo mp bandyti girdyti jei jus dar nebusite grizusi
nieko blogo nenutiks jei puse dienos mp negaus
k.mor parašė:
Tai vat ir nežinau gal irgi neimtų to buteliuko. Jei krūtis tik dėl mamos, o ne dėl pačio pienuko tai aišku jokie buteliukai nepadės.. bet jei tik dėl atsigėrimo ta…
Oj nezinau, pas mane su rankom neisitraukia, su pientraukiu irgi sunku. Turiu 3-4 dienas issitraukineti. Nes buna, kad papai pilni, bet nebega pienukas visai
anksciau kazkaip lengviau per karta nusitraukdavau. Taciau tada neteko girdyti
rimante111 parašė:
Vaikas atrado pulta televizoriaus tai zaislu nebereikia![]()
Pas mus jau seniai atrastas ir jau nelabai idomus. Dabar geriau telefonas, arba koks zurnalas ar dar kazkas kas nera zaislas bet galima pagriauzti
Nu va įvedinėti pradėjau antrą maitinimą, nupirkau mamuko ryžių kruopyčių, praskiedžiau mišiniu ir šaukštelį įdėjau tyrelės obuolių bananų ir ką išgirdau iš vaiko ko dar negirdėjus, pradėjo rekti ir dżiaukšioti ir vsio valgymas baigtas. Teko tyrelę sumaitinti
ir vaikas laimingas, bandysim ryt, gal kažką ne taip padariau
o gal kokias kitas krupas bandyti
gitanaj66 parašė:
Tai vat ir as manau kad anksti, bet jus higienistai pataria valyti su priemonemis jau dantukui atsiradus... Vat ir pati nzn kaip cia geriau elgtis![]()
mum dantistė mūsų sakė iki metų jokių dantų pastų. kai bus metai, eisim vėl, ir tada žinosim...
Būčka parašė:
Nu va įvedinėti pradėjau antrą maitinimą, nupirkau mamuko ryžių kruopyčių, praskiedžiau mišiniu ir šaukštelį įdėjau tyrelės obuolių bananų ir ką išgirdau iš vaiko k…
As pradzioj bandziau mamuko grikiu kruopytes nuo 4men skirtas, tai skaniai valge. Tai grikiai buvo vakarienei, o pusryciam buvo avizine, tai irgi skaniai valge. Bet as nieko i jas nededavau. O viena karta kai idejau banano tai neipatingai valge.
Būčka parašė:
Nu va įvedinėti pradėjau antrą maitinimą, nupirkau mamuko ryžių kruopyčių, praskiedžiau mišiniu ir šaukštelį įdėjau tyrelės obuolių bananų ir ką išgirdau iš vaiko k…
As siulau nieko kito nedeti i tas koses,juk ir vel maziukams naujas skonis. As tai nieko nedejau, buvo kose virta ant vandens ir sviestas.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai