Laukiamas parašė:
O jai jus pati mp maitinate, gal kaskas netinka is jusu mitybos? Nes manoji klykia kai pilvuka skauda, labai daug ko negaliu valgyti, i viska jin lb reaguoja... Ais…
O pavyzdžiui ką valgote, ko ne, nes jau tą mitybą n kartų keičiau
Laukiamas parašė:
O jai jus pati mp maitinate, gal kaskas netinka is jusu mitybos? Nes manoji klykia kai pilvuka skauda, labai daug ko negaliu valgyti, i viska jin lb reaguoja... Ais…
OKSANA11 parašė:
Jus nuvaziuokit pas neurologe. Nes negerai kad vaikas tiek verkia. Neurologe pasiziures. Cia gali buti daug ivairiu priezasciu
Buvom pas neurologę užvakar. Dažniausiai kai nuvažiuojam pas daktarę jis būna auksinis, ir jos vos ne ko čia atvažiavai. Bet šį kartą jis žviegt, tai net daktarė sako kaip jūs ištveriag ir išrašė siuntimą į klinikas
Nidošiukas parašė:
Buvom pas neurologę užvakar. Dažniausiai kai nuvažiuojam pas daktarę jis būna auksinis, ir jos vos ne ko čia atvažiavai. Bet šį kartą jis žviegt, tai net daktarė sa…
Jus pafilmuokit verkimus, parodysit gydytojam, gal uzsikabins uz ko nors.
laime 123 parašė:
Mamytes idomu kada jau reikia ivesti antra maitinima ir apie kelinta jei pvz pietaujam apie 12
Man gydytoja sake, kad pirmą mėnesį vienas maitinimas, antrą mėnesį įvedat antrą ir trečią mėnesį trečias prisideda. Tai antras maitinimas po mėnesio nuo tada, kai pradedat primaitinimą vieną kartą.
Nidošiukas parašė:
Nevalgau pieno produktu, glitino, burikeliu, cukinijos, vistienos, kiausiniu, jokiu saldumynu. Ziuriu ir darzoves lb, nevisas valgau. Moliuga, kopustus valgau, bulviu morku ne. Jau per tiek laiko mazdaug atsirinkau kas tinka kas ne, nors buna neistveriu kaska uzkandu ir tada reke. Ir visada zinau kad tai kaltas pilvukas
Laukiamas parašė:
Nevalgau pieno produktu, glitino, burikeliu, cukinijos, vistienos, kiausiniu, jokiu saldumynu. Ziuriu ir darzoves lb, nevisas valgau. Moliuga, kopustus valgau, bulv…
Aš valgau saldumynus (tik riboju kviečius - geriau renkuosi šokaladą), bet visiškai jokių karvės produktų (pienas varškė jautiena), žalių daržovių (garnyrui dažniausiai valgau virtus burokėlius)
Nidošiukas parašė:
Mano mama daug dirba ji pavargus. Vyras dirba iki 5 jeigu viršvalandžių neturi, o miegoti mažas eina 7. Laukih nesulaukiu, kada jis pasikeis. Okai vyrui laisva, jis…
Aš suprantu kad visi vyrai skirtingi ir kokį jau turite, tokį turite, bet neginkit jo, nes šitie požymiai visai nerodo kad jis geras vyras. Suprantu kad tobulų nėra.. bet.. o kiek jūsų vyrui metų? Suprantu kad ir suaugę mėgsta kompiuterinius žaidimus pažaisti ir tv paspoksoti, bet juk yra prioritetai. Rėkiantis nelaimingas tavo paties vaikutis ir tavo paties pavargusi žmona šiame gyvenimo tarpsnyje turi būti prioritetai Nr. 1. Aš net nežinau kaip galima žiūrėti į teliką kai vaikutis galvytę į spintą stuksena.
Mano vyras pvz yra visiškas paranojikas gerąja prasme
viską pagalvėm apdėjo
o aš kažkaip stipriai neimu į galvą jei kur ir stukteli vaikutis, gi šiltnamio sąlygom neauginsi
tai jis vis pyksta ant manęs kad atseit nesaugau
k.mor parašė:
Aš suprantu kad visi vyrai skirtingi ir kokį jau turite, tokį turite, bet neginkit jo, nes šitie požymiai visai nerodo kad jis geras vyras. Suprantu kad tobulų nėra…
Mano vyras irgi zaidzia kompu bet su vaiku
arba vezine pasoguldo prideda zaislu ir zaidzia arba prie saves guldos zaidzia arba ant saves pasisodina duoda ir jei pulti tada abu xaidzia
o patenkinta kai os tecio pulta atima
Nidošiukas parašė:
Maniskis verkia nuo varskes ir nesvarbu ar tai gryna varske ar kokie varskes desertai, nuo dziugo verke tai stengiuosi vengti bet kokiu suriu, nuo manu kruopu ir nuo kavos lygtais. Dar negeriu juodos arbatos nes pastebejau kad pilvuka daugiau pucia nuo jos. Pas mus irgi verkimo priezastis dazniausiai buna pilvukas.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai