SimaB parašė:
Jus pergyvenate, kad nevalgo, o as pergyvenu, kad mano vaikas bus alkanas. Jei pavalgi 9 pusrycius tai puse 11 jau aako am. Pastoviai alkana. Pietums didziausia por…
Ale kaip identiskai,kartqis jau nebezinom ka duot :))
SimaB parašė:
Jus pergyvenate, kad nevalgo, o as pergyvenu, kad mano vaikas bus alkanas. Jei pavalgi 9 pusrycius tai puse 11 jau aako am. Pastoviai alkana. Pietums didziausia por…
SimaB parašė:
Ruteles parašė:
Maniske irgi amzinai alkana, kartais atrodo, kad kiek duosi tiek ir valgys! Valgo dvigubai daugiau negu brolis
O svoris kaip neauga, taip neauga...tik dabar iki 11kg datraukem pagaliau!!
karinaite_ parašė:
Maniske irgi amzinai alkana, kartais atrodo, kad kiek duosi tiek ir valgys! Valgo dvigubai daugiau negu brolisO svoris kaip neauga, taip neauga...tik dabar iki…
Na maniske 13 jau panasiai sveria. Jau nebezinau ka priespieciam ir pavakariam duoti. Nesinori visokiu batonu. O tu tokiu sausu dalyku (kietu barankyciu, duoniuku, siaudeliu) atsisako. Aisku galetu banana pastoviai kirsti, bet neduodu daznai. O pastoviai kazka virti jau as nenoriu, nes nelieka ir taip normalaus laiko su ja pabuti. Uztenka jau pusrycius, pietus ir vakariene verdu, pakankamai laiko sugaistu.
SimaB parašė:
Na maniske 13 jau panasiai sveria. Jau nebezinau ka priespieciam ir pavakariam duoti. Nesinori visokiu batonu. O tu tokiu sausu dalyku (kietu barankyciu, duoniuku, …
Oi man tas maisto gaminimas irgi per gerkle lenda
visa laime, kad ji bent neisranki!
Sendien palikau darzely verkiancia, kaip gaila buvo
susirasiau su aukletoja per viberi, tai sake greit nurimo, bet buvo labai alkana, suvalge savo pusrycius ir dar tikrino kitu vaiku lekstutes
SimaB parašė:
Na maniske 13 jau panasiai sveria. Jau nebezinau ka priespieciam ir pavakariam duoti. Nesinori visokiu batonu. O tu tokiu sausu dalyku (kietu barankyciu, duoniuku, …
na mes baronkytes ir panašiai tik kelionėse stengiamės duoti, o namuose tai kaip užkandžiam įvairius vaisius siūlom, kartais ir daržovės tinka, morką pagriaužia ar agurką
nors puikiai žino kur laikomi skanesni dalykai ir ten veda vis, tai būna pasiožiuoja kad daviau ne tai ko nori, tai tuomet ten kokį obuoliuką padedu kad ji pasiektų ir išeinu, tai paprastai paverkia ir galiausiai visgi paima tai ką duodu aš o ne ji nori
taip mes ir su maistu kovojam jei nenori valgyti, nebeduodu visai tuomet nei užkandžių, nieko, tuomet sekantį valgymą jau valgo su dideliu apetitu
Šiandien palikau verkiančią, bet sakė labai greit nurimo,kai atėjau pasiimti verkė labai trumpai ir šypsojos kitom mamom?valgė gerai, bet namie nenoriai valgo. Džiaugiuos, kad bent jau uogas, obuolius, pomidorus ir agurkus valgo gerai?ryt gal iki pietų dar paliksiu, o pirmadienį jau visai dienai bandysiu..čia gal mes per daug stresuojam, prisiderina jie darželyje...
toressa parašė:
na mes baronkytes ir panašiai tik kelionėse stengiamės duoti, o namuose tai kaip užkandžiam įvairius vaisius siūlom, kartais ir daržovės tinka, morką pagriaužia ar …
As agurkus ir morkas taip pat duodu, bet dazniausiai morkas pagrauzia ir po to isspjaudo viska po namus. Nezinau ar ji tingi kramtyti ar jai per kieta, bet man pabosta rinkti tuos gabaliukus :). O vaisiai kaip kada, kartais norliai valgo, kartais neikisi.
Dabar maniske taip pat atsisako tu visu baronkyciu, nors stengiuosi nepiknaudziauti tokiais uzkandziais. Labai nori vaisiniu tyreliu, kartais duodu. Dazniausiai pasiimu i svecius ju ar i keliones. Nes maniske taip pat neisranki ir nuo stalo valgo viska. Tai jau geriau duodu tyrele, nei kad kimstu viska is eiles.
Darzelis, stresas ne tik vaikuciams, niekad negalvojau, kad taip sunku bus visiems ? pabuvo tik 3 dienas, po 3.5 val. Paskui suslogavo. Tai nuo pat pirmos dienos kas daresi su ja, nebepazystu savo vaiko. Tokia pikta, saukia, tampo mane, bliauna, viskas ne ne ne. Nakrim sunkiai uzmiega, o per miegus irgi saukti pradeda. Tokia suirzus ir issiderinus visai. Baisu, stogas vaziuoja. Duodu Sedalia sirupo vakarais, miegas truputi pagerejo. Gaila vaiko, nezino kaip su savo emocijom elgtis, o ir as nebezinau kaip jai padet. Apkabinu, glaudziu, tyliai sneku, rekiu... niekas nepadeda ta akimirka ?
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai