basienka parašė:
taip
Žinokit pas mane ta pati problema, paskutinį kartą tuštinosi trečiadienį. Tai vakat su termometru žaidžiau, bet nieko
Nors sako, kad maitinant MP normalu iki 10 d., kad nesituština, bet man vis tiek neramu
basienka parašė:
taip
Žinokit pas mane ta pati problema, paskutinį kartą tuštinosi trečiadienį. Tai vakat su termometru žaidžiau, bet nieko
Nors sako, kad maitinant MP normalu iki 10 d., kad nesituština, bet man vis tiek neramu
laiminga30 parašė:
Žinokit pas mane ta pati problema, paskutinį kartą tuštinosi trečiadienį. Tai vakat su termometru žaidžiau, bet niekoNors sako, kad maitinant MP normalu iki 10 …
jeigu matote, kad vaikutis neramus ir jam sunku pasituštinti, o jūs niekaip kitaip negalite jam daugiau padėti, tai tikrai geriau nuvykti į priimamąjį, kad dujų vamzdelį įstatytų.
colleen parašė:
Tai, kad jau visos pasisavino ji, na bet aisku rinksis jisturim vilties ;)
O is kokio rajono jus? Aha,pretendenciu daug :-D
laiminga30 parašė:
Žinokit pas mane ta pati problema, paskutinį kartą tuštinosi trečiadienį. Tai vakat su termometru žaidžiau, bet niekoNors sako, kad maitinant MP normalu iki 10 …
man irgi lb neramu pas mus vakar buvo 4 para kaip nedare
as vakar idejau nes gaila buvo ziureti kaip kankinasi
mums daktare sake kad normalu kad gali iki 10 dienu nedaryti dar sake man pavalgyti dziovintu slyvu tai nuo vakar pradejau valgyti ziuresim kaip bus...
Mamytes SOS ir vel...
sušald-iau vaiką... matyt kur perpūtė, nes sloguoja ir lb kosti, nosytę valau su jūros vandenuku, o kosuliuką lengvinu su Hedelix, ką dar patartūt, nes širdį skauda, kaip vaikas kosti ir šnopuoja, jau nosies traukimas tai kažkoks košmaras... žinau, kad po lašiuką sulašinti ir traukti, bet per vieną traukimą kelis kartus lašinu ir traukiu, ar gerai darau? beje, bijau maudyti, nepakenks dar labiau?
jjoollii86 parašė:
Mamytes SOS ir vel...sušald-iau vaiką... matyt kur perpūtė, nes sloguoja ir lb kosti, nosytę valau su jūros vandenuku, o kosuliuką lengvinu su Hedelix, ką dar p…
O jum patarciau pas daktarus kreiptis
patikrins plauciukus ,na juk nejuokai jei kosti stipriai ..
basienka parašė:
man irgi lb neramu pas mus vakar buvo 4 para kaip nedareas vakar idejau nes gaila buvo ziureti kaip kankinasi
mums daktare sake kad normalu kad gali iki 10 …
nekakojimas cia kazkoks
mano tai panele pastena kartais labai purpsi ir su kvapu bet klykimo tokio nera. reikia ir man slyvu gal nusipirkti
jjoollii86 parašė:
Mamytes SOS ir vel...sušald-iau vaiką... matyt kur perpūtė, nes sloguoja ir lb kosti, nosytę valau su jūros vandenuku, o kosuliuką lengvinu su Hedelix, ką dar p…
nemaudykit ir nuvaziuokite geriau i priimamaji. tegul paklauso gydytojas, kad koks bronchitas nebutu.
Laurita31 parašė:
O jum patarciau pas daktarus kreiptispatikrins plauciukus ,na juk nejuokai jei kosti stipriai ..
buvom vkr, tai sakė plauti nosytę ir sakė nieko blogo, bet žinokit man ta gydytoja labai nepatikima, jauna, galvoju gal žalia
kosulys lyg paaštrėjo, tai vat kreipiuosi į jus ... nes taip pačiai dėl bėrimo, pirmiausia pas ją, sakė sudocream tepti, kaip patepiau iššigandau, išsausino kur reikia drėkinti, teko kreiptis pas kitą gydytoją kuri išrašė receptuką su tepaliukais, kažin kaip būtų buvę palei ją.. sakiau keisiu aš ją, bet va... vis ...
dovile.a. parašė:
O is kokio rajono jus? Aha,pretendenciu daug :-D
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai