Vaivo parašė:
Pasirodysiu ir aš kokį grožį šiandien užsisakiau![]()
Kur uzsakinejot?
Vaivo parašė:
Pasirodysiu ir aš kokį grožį šiandien užsisakiau![]()
Kur uzsakinejot?
vamva parašė:
kokie grazus!!!
aciu
ritulskiene parašė:
Kur uzsakinejot?
FB Gretos rankdarbiai, taip ir atsius su visa zvake ir dekoracija
Sveikos mamytės, gal yra tokių, kurios krikštinot dvynukes? Aš būsiu vienos iš dvynukių krikšto mama, ruošiuosi daryti laikraštuką, pažadų, profesijų korteles, saldainius, o kita krikšto mama nieko nedaro. Kaip elgtis tokioj situacijoj? Ar man padaryt abiem mergaitėm ar tik savo? Mergaitėm metukai, žinoma, jos nieko nesupras dar, bet manau vistiek nelabai gražu, kai viena mergaitė bus dėmesio centre....
pumpurelis9 parašė:
Sveikos mamytės, gal yra tokių, kurios krikštinot dvynukes? Aš būsiu vienos iš dvynukių krikšto mama, ruošiuosi daryti laikraštuką, pažadų, profesijų korteles, sald…
Jus gal pasitarkit su ta kita kriksto mamyte,graziai uzklauskit ar ji ka planuoja, gal tada kazkaip darbus pasidalintumet, jei jus maketuosit ji gal ka kita padarytu?
manau reikia ieskot kompromiso
na o jei ji nenores niekaip prisidet,as asmeniskai padaryciau abiem mergytem
pumpurelis9 parašė:
Na, aš paklausiu mergaičių mamos, nes kita krikšto mama jos sesuo, ir tada darysiu abiem mergytėm, kad abi turėtų ką prisimint...![]()
Tikrai susiderinkit, turi abi mergaitės vienodai dėmesio ir dovanų
net siūlyčiau dovanas derinti, kad nebūtų viena itin pagerbta, o kita nuskriausta. Krikštadėžė abiems gali būti bendra
Pakrikštijom!
Buvo karšta, fotosesija tik pusė gavosi. Sutarėm su fotografe pafotkinti vėliau, kai karščiai atlėgs, su visais krikšto rūbais ir be ožiukų
Mažius gavo nuo krikštatėvių sidabrinį šaukštelį ir dailią krikštadėžę
Šventėme "Užupio klasikoje", 10 balų! Visiems patiko ir maistas, ir aplinka - vieta mažai kompanijai, labai subtilus aptarnavimas.
Die, koks palengvėjimas
sėkmės visoms planuojančioms!
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai