Zyle parašė:
Sveikos...
Antra diena vaikiuko žandukas pabertas, bet tas bėrimas sausas, čiut pleiskanoja i…
Tepti gydytoja sake su benpanthen tepalu, buvo daug isberta, baigia praeiti
Zyle parašė:
Sveikos...
Antra diena vaikiuko žandukas pabertas, bet tas bėrimas sausas, čiut pleiskanoja i…
Tepti gydytoja sake su benpanthen tepalu, buvo daug isberta, baigia praeiti
Labas rytas. Jetus galva tiesiog plyšta
atsikėliau ir tiesiu taikymu kavos gert, taip spaudimas nukrenta man tokiu oru. Kaip jūs jaučiatės?
Kas liečia bėrimukus tai pas maniškę tarp antakių taip kaip pleiskanotų oda, lyg sausumas, bet tai gal ne dermatitas?
ir dar toms kurios po CP, ar dar teplioja pas jus? ar jau viskas pilnai susitvarkė? nes pas mane dar teplioja biškį, gyd sakė jei iki 2 mėn nepraeis ateit sakė, nes iki 2mėn sako normalu po CP kraujuot. Bet mano vyras jau piktas darosi
faufau parašė:
Labas rytas. Jetus galva tiesiog plyštaatsikėliau ir tiesiu taikymu kavos gert, taip spaudimas nukrenta man tokiu oru. Kaip jūs jaučiatės?
As po cp kraujavau apie 10 dienu tik, paskui dar katrtais patepliodavo, gine sake viskas ten tvarkoj. Tai apie menesi jau ramu pas mane
auto parašė:
Hormononis![]()
Simlete parašė:
As po cp kraujavau apie 10 dienu tik, paskui dar katrtais patepliodavo, gine sake viskas ten tvarkoj. Tai apie menesi jau ramu pas mane![]()
kaip jums gerai, o man patikrino po mėn tai sako dar kamputis vienas neužsidaręs, tai dėl to vis pateplioja
faufau parašė:
Labas rytas. Jetus galva tiesiog plyštaatsikėliau ir tiesiu taikymu kavos gert, taip spaudimas nukrenta man tokiu oru. Kaip jūs jaučiatės?
faufau parašė:
Mano vienai taip buvo tarp antakiu. Patepiau po maudyniu aliejuku ir ryte su vata pavaliau- iskart nusivale viskas.
Labas rytas, mamytės,
Jungiamės ir mes į sloguotojų gretas
paryčiais kleckučiui teko išsiurbt baubukus, taip sunkiai kvėpavo... gerai, kad kaip tik šiandien turėjom keliauti pas gydytoją. Liepė 4 dienas lašinti vibrocil ir tepti kojytes bei krūtinytę eukalipto balzamu. Taip pat sakė, kad to eukalipto balzamo galima duoti leliukui šiek tiek pauostyti ant vatos užlašinus. Gal kuriai šie patarimai pravers ;)
O sakykit ar važiuojat su pipiriukais į viešas vietas? Nu pardės prekybcentrus? Nes aš tai dar prisibijau . Ruduo tokie orai nekokie tai bijau ligų prisigaudyt. Bet šiltnamio sąlygom irgi nesinori augint. Bus žiema tai db galvoju kad vėl bijosiu ją vežtis kažkur. Jetus kokia bailė aš :/
auto parašė:
Mano vienai taip buvo tarp antakiu. Patepiau po maudyniu aliejuku ir ryte su vata pavaliau- iskart nusivale viskas.
Reik bandyti
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai