gruntera parašė:
?
turiu omeni, kad krutine nepasakyciau kad sumazejo, nes jos ir taip nebuvo
gruntera parašė:
?
turiu omeni, kad krutine nepasakyciau kad sumazejo, nes jos ir taip nebuvo
Omerta parašė:
Sveikutes;) esame pakviesti i vestuves...liepos menesi...mum bus jau 25sav....bet mes esame Vokietijoje, o vestuves LT..ir vaz su automobiliu gaunasi 14val...as gal…
mane kadangi labai traukia y lt as visam menesiu vaziuosiu y lt liepa, tiksliau mes su kelt keliames, o is vokietijos ir galima su keltu tai zymiai paprasciau kajutej issimiegi ir jau namuose
uzhmarshtis parašė:
Maitinau krutimi. Buvau nusprendusi, kad zindysiu tol, kol pats atsisakys. Tai atsisake sia ziema. Be jokiu stresu, itampu, asaru ir pan.
diabolike parašė:
turiu mini krutine nepasyciau kad sumazejo![]()
as aplamai kalbu apie krutines vistiek kazkiek ji sumazeja kai pieniukas nebesigamina jau
na kas del maitinimo tai galiu pasakyti jei ne mano vyro uzsispyrimas ir pagalba man nezinau ar buciau pasiryzusi maitinti ir aisku super personalas gimdymo namuose
daug patarinejo kaip vaika prie krutines glausti ka daryti kad jis ja noretu imti nes manisksi pirmas keleta dienu gavo gerti is cierkutes po to santariskese is buteliuko bet aisku mano nutraukta pienuka ne msinuka
tai kai gryzom namo pratinom prie krutines na ir ka dvi savaites nelabai sklandaus maitinimo ir ismaitinau iki 10 menesiu kol ponulis pats nusprende kad jam krutines nebereikia
O kur Vokietijoj gyvenat? Gal kur prie musu? Mes Niurnberge
Omerta parašė:
Sveikutes;) esame pakviesti i vestuves...liepos menesi...mum bus jau 25sav....bet mes esame Vokietijoje, o vestuves LT..ir vaz su automobiliu gaunasi 14val...as gal…
gruntera parašė:
as aplamai kalbu apie krutines vistiek kazkiek ji sumazeja kai pieniukas nebesigamina jau![]()
Aaa, del to tai taip, as galvoju kad lyginant pries tai kokia ja turejau... gal net ji ir padidejo. Dabar po sio niestuma galetu dar biskuti padideti tai butu isvis super :)))
Omerta parašė:
Mes ir tokiu laiku norėjom į LT, bet kelto bilietai žiauriai brangūs, o per lenkus mum 17h..tai sakiau neišsėdėsiu..neišbūsiu..gaus vienas jis važiuoti, nes reikia mašiną parvaryti...
gruntera parašė:
as aplamai kalbu apie krutines vistiek kazkiek ji sumazeja kai pieniukas nebesigamina jau![]()
Ji pamazeja dazniausiai iki tokio dydzio, kokio buvo pries nestuma
Jei svoris toks pats atsistato kaip ir pries nestuma
aniga00 parašė:
mane kadangi labai traukia y lt as visam menesiu vaziuosiu y lt liepa, tiksliau mes su kelt keliames, o is vokietijos ir galima su keltu tai zymiai paprasciau kajut…
Jum gerai. O keltai nepigūs..kajutės ypač..mum dabar žiūrint jau virš 300 į vieną pusę keltas, o dar 600 km iki Kylio...tai tikrai nesam kokie milijonieriai, kad tiek išleisti
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai