asfaina parašė:
Man visi kurie žino, kad laukiuosi sako, kad bus berniukas. nors pati kažkodėl jaučiu mergaitę![]()
O man atvirkščiai, sako kad bus mergaitė, nors aš jau nuo pat pradžių jaučiu, kad berniukas. Begalo laukiu, kada sužinosim
asfaina parašė:
Man visi kurie žino, kad laukiuosi sako, kad bus berniukas. nors pati kažkodėl jaučiu mergaitę![]()
O man atvirkščiai, sako kad bus mergaitė, nors aš jau nuo pat pradžių jaučiu, kad berniukas. Begalo laukiu, kada sužinosim
mergyteoo99 parašė:
Jūs visad, kad tik prieštarauti. Išvis kada nors nuomonė sutampa su kuom nors? Kokia čia vagystė? Vagystė ta, kad kitose šalyse pagimdžius vaiką gauni dideles išmok…
Kitose valstybese,jei turi uzsidirbusi dekreta,tai vienkartines ismokos is viso negauni
o visose valstybese dekreta skaiciuoja pagal atlyginima
Del išmokų tai cia jokia ne vagyste. Ash Lrt TV pažiūriu tai per tuos du metus esu visokiu dalykų prisiklausius. Neismanantys istatymų zurnalistai uzsipuldavo kaip cia db galima vyrui antrais metais perrasyt tipo kokia nesamone o tada pakalbindavo tuos pačius istatymu kurejus kurie teigė specialiai taip sugalvoje del gimstamumo ir pan. Nes nuėjus į Sodra viska paaiškina ir tai yra teisėta. Jokia ne vagyste. Tik vargses vienišos moterys nes jos jau negali pirmo vaiko pinigu perrasyt vyrui ir už antra gaut. Dviese visad finansiškai lengviau nei vienam.
evagel parašė:
Kitose valstybese,jei turi uzsidirbusi dekreta,tai vienkartines ismokos is viso negaunio visose valstybese dekreta skaiciuoja pagal atlyginima
![]()
na zinai jei man dekreta skaiciuotu pagal atlyginima as buciau labiau patenkinta negu ta vienkartine ismoka kur duoda
taip kad valstybe musu tikrai daugiau prisivagia negu tevai
persefonee parašė:
Del išmokų tai cia jokia ne vagyste. Ash Lrt TV pažiūriu tai per tuos du metus esu visokiu dalykų prisiklausius. Neismanantys istatymų zurnalistai uzsipuldavo kai…
Siaip jau dekretiniu atostogu principas tas,kad tu gauni kaip atlyginima
tai juk nuejus i darba nesakysi: mokekit man dviguba atlyginima,nes as turiu 2 vaiku
Vegucia parašė:
na zinai jei man dekreta skaiciuotu pagal atlyginima as buciau labiau patenkinta negu ta vienkartine ismoka kur duodataip kad valstybe musu tikrai daugiau prisi…
O tai pagal ka tavo dekretines tada skaiciavo?
evagel parašė:
O tai pagal ka tavo dekretines tada skaiciavo?
na dekreta dekreta bet motinystes pasalpa tai negana to kad nemokejo tu 80 procentu nes yra lubos ... tai as tikrai buciau daugiau pinigu gavus negu ta vienkartine pasalpa...
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai