Aš sutinku, kad režimas yra gerai. Sako mažiems vaikams reikia kuo mažiau pasikeitimų, jie tada jaučiasi saugiausi. Kai mano vidurinysis buvo kūdikis turėjome kurį laiką režimą, žinojau, kada guls, kada kelsis, kada valgysim ir panašiai. Bet jis man atrodo šiek tiek vyresnis buvo. Bet žinokit, tik įsiterpdavo koks vizitas pas gydytoją, ir taip šuniui ant uodegos diena nueidavo, vaikas biaisiausiai piktas pasidarydavo
Bet visi režimai išsireguliavo vasarą, kai vieną dieną mes namuose, kitą jau važiuojame į kaimą, dar po dviejų jau prie jūros
Dabar visai nesupykčiau turėti režimą, bet nu niekaip - valgom kiek norim ir kada norim, beje maitinant MP tai labai normalu, nes MP tai ne tik maistas, tai ir atsigėrimas ir nusiraminimas ir šioje srityje net neketinu apie režimus galvoti, bet va su miegu niekaip nesigauna. Nors gulamės tuo pačiu metu, tai dar nereiškia, kad tuo pačiu metu ir užmigti pavyksta, jei per savaitę daugiau mažiau kažkas susireguliuoja, tai ima ir ateina savaitgalias, o kai visi namuose, subyra visi režimai, o dar blogiau dabar kai mokinių atostogos, sėdžiu va su trimis vaikais ir net ne kasdien į lauką pavyksta išeiti, nes tai vienas nori, kitas nenori, viensa valgyti nori, kitas piešti, o trečia žiūrėk jau be jokių režimų pampį prikrovė
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

juk pradzia jum nebuvo tokia ypatinga su mp ir misinukas atrode gerai.taigi jau kam kam bet jum reiktu but tolerantiska siuo klausimu