Lunalu parašė:
O Rokuliomama didziausi sveikinimai!![]()
aciu
jus sveikinu sulaukus leliuko ;)
Lunalu parašė:
aciu
jus sveikinu sulaukus leliuko ;)
Lunalu parašė:
Mano vaikas nuo gimimo pats uzmiega, bet cia yra musu su vyru darbo rezultatas. Man reikia ji nunest i kambari, nes jo kambarys kitam aukste. Kol miegojo su mumis, rankyte duodavo ir nuvesdavau. Bet taip pratinom ji nuo gimimo, o ne dabar stebuklas ivyko. I darzeli eina, bet ten nemokina uzmigti
Lunalu parašė:
Nors turiu viena vaika bet nemoka pati uzmigt reikia supt
ir nakti tenka po 2 h supt kaip noriu miego prie saves paguldau tai uzmiega bet vartosi po visa lova kieliauja
ir as laukiu tos dienos kaip pati mokes uzmigt
Lunalu parašė:
Maniskis butent taip ir eina miegot, pasakau, kad laikas apupu , nueina atsigula, uzsikloja su adijaliuku, pasitrina lovoj ir uzmiega. Jau antras menesis taip eina, gailiuosi, kad anksciau nemokinau
saldele parašė:
Maniskis butent taip ir eina miegot, pasakau, kad laikas apupu , nueina atsigula, uzsikloja su adijaliuku, pasitrina lovoj ir uzmiega. Jau antras menesis taip eina,…
Nagi nagi, prasom placiau
kaip pavyko? nuo ko pradejot?
neringoselis parašė:
Mano vaikas nuo gimimo pats uzmiega, bet cia yra musu su vyru darbo rezultatas. Man reikia ji nunest i kambari, nes jo kambarys kitam aukste. Kol miegojo su mumis, …
Ne, as darzeli paminejau ne del to, kad ten jie ismoksta uzmigti, del to, kad diena mamom jau migdyt nereikia
na savaitgaliais
be kita vertus, darzely jie ten kazkaip stebuklingai visgi miega
prie kiekvieno aukletoja nepaguli, nugarytes nepakaso
RokulioMama parašė:
aciujus sveikinu sulaukus leliuko ;)
Ačiū
Lunalu parašė:
Ne, as darzeli paminejau ne del to, kad ten jie ismoksta uzmigti, del to, kad diena mamom jau migdyt nereikiana savaitgaliais
be kita vertus, darzely jie ten…
Pas mus vezimely miega. O ir auklyciu nemazai. Jei reikia jos ir paguli salia, kad vaikuciai uzmigtu. Tik cia ne Lietuvoj
Lunalu parašė:
Oi kaip jus suprantu.. maniškę irgi dar reikia migdyti, o kartais ir sunkiai užmiega. O mažoji irgi pasidarius nemiegalė. Čia tiesiog reikia laviruot ir žiūrėt, su laiku tas ritmas nusistovės ir bus lengviau. Man irgi buvo tragiškai sunku kai vyras išėjo į darbą, bet po to kažkaip išmokau laviruot. O dabar dičkę jau vedam į darželį
Lunalu parašė:
Kajus mazdaug nuo vasaros uzmiega pats
papietavom, vyras jam juokais sako "na Kajaus eik i savo lova ir miegok", tai tas apsisuko, nuejo i savo lova ir uzmigo
buvom sokiruoti
tai dabar turi savo miego drauga pingvina, sako siose ir pats lipa i lova ir miega
(ciulptuka naudojam tik miegui, vis neatranta nuo jo) o naktinio miego viskas tas pats, tik tada praso padainuoti jam aaa pupa
o darzelyje dar nemiegam, dar vis tik pratinames, siandien pusdieni tik buvo, po pietu atsivezu namo ir miega namie
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai