Tanyte_mamyte parašė:
einu kazka atsinesiu i lovamastau apie rukytus sonkauliukus su svogunu
![]()
o as bulviu noriu
ir kopustu
Tanyte_mamyte parašė:
![]()
o as bulviu noriu
ir kopustu
Tanyte_mamyte parašė:
![]()
man tai priesmiega, kadangi visada bunu alkana, tai padeda pomidoriukai, suvalgau kokus tris ir einu rami miegot
MargaritaGS parašė:
zinok as irgi, bet as jauciuosiu grazi nors ir kaip bandele jau, ir vyras sako kad grazi.![]()
Teisingas požiūris, svarbu, kad leliukui gerai.
Toks jau tas nėštumas.
Pati galbūt prarandi figūrėlę tobulą, bet rezultatas (stebuklėlis rankose) atperka viską.
O pasitaisyti ir pagražinti save visada galima.
saulyta parašė:
na as manau, kad vaikai svarbiausia, planuoju bent du tureti. ir kai nuspresim , kad jau uztenka leliuku tada as manau susitvarkyciau viska del ko kompleksuoju. ni…
Labai teisingai.
aniga00 parašė:
maniskis tai nestumo metu sake gamink ka nori kad tik pati valgytum, o jei jam ko truksta jis dasigamina![]()
mano negamina. geriau sedes nevalges , bet nesidarys
bet uztat kambarius tvarko, as lb retai tvarkausi
o maista gaminu as
merginos, na man buvo juokinga ziauriai, bet maniskis net naktimis po manes i tulika vare, kai as naktimis pabusdavau, gamta sauke, as klausiu kas tau cia dabar pasidare, tai veliau jis jau juokavo galiu ir uz tave sulakstyti
dabar vakarop su skysciais atsargiau, nes per nakt tiek kart keldavo
saulyta parašė:
o as bulviu noriuir kopustu
![]()
Ryt pas mane atlek ant kugelio
rimtai zadu kepti
saulyta parašė:
mano negamina. geriau sedes nevalges , bet nesidarysbet uztat kambarius tvarko, as lb retai tvarkausi
o maista gaminu as
![]()
oi mano tai , kai mane pykino du menesius negalejau as virtuvej buti tai jis gryzes is darbo pasidarydavo valgyt, ir del manes pagamindavo, kad tik ka nors suvalgyciau
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai