zuikite parašė:
Sveiki ar pas kuri vaikiuka, kai ligoninei gavo skepiuka, ar liko toks guziukas as tik vakar pastebejau
Cia tuberkuliozes skiepukas, turi but toksai sasiukas, reiskiasi skiepas gerai suveike. Tik negalima jam nieko daryt
chiti parašė:
Mamytės,
turiu porą klausimų, gal jie kartosis,tad prašau nepykit![]()
Teisingai jums jau parase - pienas gaminasi nuolatos. Kiek vaikutis zinda, tiek ir gaminasi. Krutu minkstumas nieko nepasako apie pieno trukuma. Ar pieno truksta reikia spresti pagal sysiuku skaiciu. Jei turite bent 6 per para (nekoncentruotus, skaidrius), tai pieno uztenka. Beje, jau turejote ir svertis. Jei svoris paaugo daugiau nei 500 g. nuo numesto svorio - tikrai nusiraminkite - pieno jusu leliukui uztenka.
Pamelynavimas aplink lupytes gali buti susijes su sirdele. Maziems vakuciams dar kazkas ne iki galo buna susitvarke su sirdele. Bet per pirmus kelis menesius susitvarko. Gydytoja nieko nesake? Per antro menesio vizita pasiklausinekite. Mano berniukui buvo sirdies uzesys. Del to irgi melynavo. Iki puses metu uzesio neisaugo, tai gavome siuntima pas kardiologa.
vylmucka parašė:
Šypsosiva kątik
Kaip fainiai.
Kristi.t parašė:
Cia tuberkuliozes skiepukas, turi but toksai sasiukas, reiskiasi skiepas gerai suveike. Tik negalima jam nieko daryt![]()
Tai mes gavom i ligoninei o jis toks islindes dabar, ne per ilgai?
vylmucka parašė:
Tai kad mano kai pirdalioja nuolat su turiniu, tai ir visa diena oro voniose nepadedašiandien kažkokia stebuklinga diena buvo, kad nešikčiojo ( atsiprašau už i…
pas mus ta pati problema, nuolatis šikčiojimas. per mėnesį du didžiausi pakai pampersų. mes oro vonias darom po valandą kelis kart dienoj bet sušala mažiukas. ir gulėdamas dar pore kart apsikakina.
zuikite parašė:
Sveiki ar pas kuri vaikiuka, kai ligoninei gavo skepiuka, ar liko toks guziukas as tik vakar pastebejau
pas mano sunu nuo sio skiepo toks pazastyje buvo uzauges,tokia reakcija gavosi,ispradziu maziukas raudonas spuogiukas atsirado,o veliau isaugo iki visnios kauliuko dydzio ir sukietejo tai teko vesti pas chirurga . aisku nenoriu jusu gazdinti.
Rytorasa parašė:
Mamytės ar kam taip yra ? viena krūtinė dvigubai didesnė už kitą? Kažkaip ne kaip atrodo![]()
Pas mane bet is vienoa kruties visiskai nevalgo,tik tiek kiek nutraukiu pientraukiu,o ant kitos kruties kabo maziua puse dienos.