-Kornelija parašė:
Kiek skaitinejau jog kofeinas kadangi veikia kraujo spaudima, greitina mamos sirdies duzius, taip pat per krauja persiduoda ir zirniukui, ko pasekoje jo ir taip sma…
Pritariu ;)
-Kornelija parašė:
Kiek skaitinejau jog kofeinas kadangi veikia kraujo spaudima, greitina mamos sirdies duzius, taip pat per krauja persiduoda ir zirniukui, ko pasekoje jo ir taip sma…
Pritariu ;)
leeeliukas parašė:
As puodeli ir isgeriu![]()
As irgi tik puodeli ☕ turbut galima, jei norisi
dangauskaite parašė:
mane taip pat pasigavo liga,baisiai salta ir garkle skauda,gydausi su citrinu arbata ir siltu pienu su cesnaku,tikiuosi apsieisiu be rimtesniu vaistu....Dar norejau…
as irgi 7 sav. Eina, bet neturiu jokiu pojuciu...net krutines
o tai jums ir kraujuot poto pradejo neuzilgo?
Labas visoms, ir aš jungiuosi į jūsų būrį, du testukai rodė II, ryt einu pas ginę
Man tai pojūčiai labai jaučiasi, skauda krūtinę, tinsta ant akių atrodo
kadangi tai antras nėštumas, tai matau jau pilvelio pakilimą, tokį kalnelį nuo pilvo apačios... Ir aišku nėra mėnesinių
Kiek mūsų jau daug!
Sveikinu prisijungusias
Dėl kofeino, jo mažinu - išgeriu 1 puodelį kavos per dieną, arbatų negeriu, nebent žolelių (mėtų, čiobrelių, melisų ar ramunėlių) ir geriu daugiau vandens. Gazuotų gėrimų net nesinori, užtat žiauriai norisi pomidorų
Aš šią savaitę jau planuoju apsilankyti pas gydytoją. Gal po vizito pasidarys ramiau. Taip norisi pasidalinti šia žinia su artimiausiais žmonėmis, bet kolkas bijau. Pilvą vis pamaudžia, bet jau ne taip kaip prieš savaitę, šiek tiek svaigsta galva, jei staigiai atsistoju, krūtinė - olialia (
), apetitas puikus ir šiaip gerai jaučiuosi (tuk-tuk-tuk į medį tris kartus). Viskas priešingai nei buvo per pirmą nesėkmingą nėštumą. Tik va šįkart nuotaikų kaita tooookia
Vargšas mano vyras
Baranauske parašė:
Gelbekit
Maudzia pilva.kraujuoju....buvo 4savaites jau....cia jau viskas .persileidimas????…
Jeigu kraujas sviezias, ryskus - tikriausiai persileidimas :(, tiesiog mmm. Jeigu tik teplioja rudai - dar ne viskas prarasta si karta
Baranauske parašė:
Gelbekit
Maudzia pilva.kraujuoju....buvo 4savaites jau....cia jau viskas .persileidimas????…
Kraujavimo gali pasitaikyti, tai nebūtinai reiškia blogiausią. Tavo vietoje nueičiau pas gydytoją.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai