Gintuka parašė:
Sveikinu, tikrai ryskus irodymas, kad laukiesi![]()
Aciu
jetus, kokia as pasimetusi...
Gintuka parašė:
Sveikinu, tikrai ryskus irodymas, kad laukiesi![]()
Aciu
jetus, kokia as pasimetusi...
Musu paslaptis parašė:
Labutis! Na vaiduokliukai be reikalo nesivaidenaLauksim nuotraukytes su nauju nt, mes ivertinsim!
![]()
![]()
Na manau ryt poryt bandysiu dar vieną darytis, bus matyt paryškės ar ne
o kai grįžau vakar po darbo tas labai vaiduokliškas vaiduokliukas buvo matomas labai neryškus, norėjau Jums parodyt , kad įvertintumėt, bet nuotraukoje nelabai matėsi per telefoną :)) Ačiū už palaikymą
Apcy parašė:
Aciujetus, kokia as pasimetusi...
![]()
Aš irgi manau, kad pakankamai matoma antra juostelė jau :)) tai sveikinu!
Kiek musu daug , wow! Sveikinimai naujai prisijungusioms
Visoms abejojancioms - pasidarykite HCG, as kadangi testuku labai nemyliu, man matyt nervai neislaikytu, jeigu buciau vaiduokli pamacius
Del pilvuko dydzio, tai vakare ir maniskis atsikisa gerokai, net keista
Nes svorio kol kas nepriaugau dar, o ir siaip pilvo nepasakyciau, kad turiu
Bet po vakarienes jau tikrai pupso toks nemazas kamuoliukas, kol kas tik dziugina jis mane
Drauge uzsimine apie saltibarscius, antra diena apie nieka kita galvot negaliu, siandien truks plys reikia man ju
Aš ir visom linkiu sėkmės pas ginekologles, kad pamatytumėt savo lelius visos :)) nes tada kai pamatai man atrodo ir užklumpa didžiausias džiaugsmelis
Bling - na tikriausiai, nes draugė visgi jau turi dukrytę, man būtų pirmas nėštumas, tai jos nuonone net labiau pasikliauju ;D reik palaukt dabar kavkaip ir žiūrėt ryškės kažkas ar ne, tada gal jau ir į jūsų gretas įstosiu, nes kiek suprantu spalinukas būtų :))
Labukas visos mamytes. Na va mes taip pat laukiam stebuklelio bet dar tikslei nezinau kiek jam laiko nes mestruacijos visa laika buvo neregulerios ir vaisingu dienu neskaiciuodavau. Taigi,maniau jog esu nescia jau Sausio 18d. tada ir pasitikrinau bey nieko nebuvo. Tada po kokios pusantros savaites labai pradejo skaudet krutine ir ji tapo didesne bei jautresne tada pasitikrinau dar karta ir stai paaoskejo jog pastojau! Tik dabar nezinau kada tinkamiausias laikas apsilankyti pas ginekologa? Ar reikia eiti iskarto kai suzinai ar tai nebutina? Gal yra mamyciu kurios gyvena Svedijoje ir zino kaip kas yra cia.
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai