Mašulia parašė:
kas turi tokius vystyklus su lipdukais? Kur pirkot? Kokia kaina? Ar vystot?
Mums atidave, bet mano damai ten nepatinka, rankas iskysa, kojom suspardo
Mašulia parašė:
kas turi tokius vystyklus su lipdukais? Kur pirkot? Kokia kaina? Ar vystot?
Mums atidave, bet mano damai ten nepatinka, rankas iskysa, kojom suspardo
altrujiste parašė:
Mamytes. Nuraminkite mane, ar as viena kiekviena nakti plaukiu, tris kart persirengiu, patalyne persivelku ir pan. Prakaituoju kaip nezinau kas ne tai kad susylu, …
Man irgi tas pats dar vis
Nesvarbu, kaip gimdėt. Man ir po pirmų dviejų, ir po cp dviejų tas pats. Hormonai
Vogue. parašė:
Man irgi siandien terminas, kol kas ramuma...![]()
Ramuma visiska. Ir nusiteikinejau, kad normalu, jei taip bus, bet vistiek nervas biski ima.
Liepiau vyrui grizt namo su nealko sampanu ir kokiu desertu.
Evva parašė:
Ramuma visiska. Ir nusiteikinejau, kad normalu, jei taip bus, bet vistiek nervas biski ima.Liepiau vyrui grizt namo su nealko sampanu ir kokiu desertu.
![]()
Reiks rytoj bandyt ananasu sultis
pavargau jau laukti leliuko
Luka_ parašė:
Kas gimdėt Kauno klinikose, ar jums atidavė nėščiosios ir naujagimio kortelę išvykstant namo?
Neatidave. Ar turejo atiduoti?
GiGintare parašė:
Reiks rytoj bandyt ananasu sultispavargau jau laukti leliuko
![]()
Hm, gal ir ju uzsisakyt tada jau..
Nors kazkaip nesu tikra, kad veikia.
altrujiste parašė:
Mamytes. Nuraminkite mane, ar as viena kiekviena nakti plaukiu, tris kart persirengiu, patalyne persivelku ir pan. Prakaituoju kaip nezinau kas ne tai kad susylu, …
O aš drebu nuo šalčio nors namuose 24 laipsniu
joobaa parašė:
Mamutes, kiek laiko zindot kudiki? Kol isspjauna?
Dažniausiai kol atpalaiduoja burnytę ir išimu papulį. Tada į lovytę ir miegot. Maždaug trunka 15-20min tas reikalas
kartais išssibudina ir nori dar pažįst 5min kol visiškai nusminga.
joobaa parašė:
Neatidave. Ar turejo atiduoti?
Nezinau kaip yra dabar, bet anksciau tai atkirpdavo juostele is knygutes, kur surasyta vienoj pusej apie mama, kitoj apie vaika (kada gime, svoris, ugis, koks Apgar ivertinimas, kuo kada pirma karta maitintas ar nukritus virkstele ir pan) ta lapuka reikdavo savo gydytojai atiduot.
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai