2018.03.25 01:11 (prieš 8 m.)
Aš neskiepijau MMR ir atidedu.O turėjau skiepyti 12mėn.Taip MMR yra pats agresyviausias skiepas ir reakcijos pasireiškia vėliau...Viena mama ir parašė,kad išbėrė po dviejų savaičių,ne po dienos.Kas kuo nori tas tuo remiasi,dauguma daktarais,tik man asmeniškai!keista,kad mėnuo po skiepo(kas kiek nori laiko gali pridėti)BŪTENT po skiepo vaikam ilenda egzemos(bet gi ne šalutinis)nors informaciniame lapelyje rašo kitaip...Traukuliai,vaikai nustoja kalbėti.Nu sako nendel skiepo.Va taip per dieną(būtent po skiepo)vaikai pasikeičia.Kokia greita reakcija vyksta organizme labai puikiai mačiau su savo šuneliu.Kraujas pas mus teka labai greitai.Per vieną minutę sustojo širdis.Per 30sekundžių išjungia smegenis.O kas su skiepu patenka į kraujotaką?tikrai ne vanduo.Nemanau,kad istorijos iš piršto laužtos,kai sveikiausi vaikai suserga ir patys daktarai nežino kas jiems.Labai gerai atsimenu,kai mūsų daktaras po menb skiepo(pirmo ir paskutinio)kai nulėkiau,kad tempa laikėsi ir neužteko net visų paracetamolio leidžiamų dozių jai numušti.Patikrino ar kaklas sukiojasi,ar nesustingęs.Hmmmmm.Tokie juk meningito požymiai ar ne?Kažin kaip mūsų tėvai ir seneliai išgyveno,vyras nesirgęs,nei tymais,nei parotitu.Geriau aišku ir nesirgtų jau dabar.Kažkaip vaikai Airijoje išgyveno ir be menb skiepo.Tuo laiku vis zyzdavo skiepyti nuo tuberkuliozės.Dabar tuberkuliozė gal nebe baisi liga,nes nebeskiepija,bet va reikia zyzti dėl naujo menb skiepo...Sako :aš tikiu daktarais...