Evva parašė:
Aciu, kad paraset! O jum iskart atsiranda ar irgi veliau?
Veliau. Po geros paros atsiranda spuogelis, o po to dar po kokios paros jau plemas. Klausiau gydytojos, tai sake daug leliuku taip reaguoja, nieko baisaus. 
Evva parašė:
Aciu, kad paraset! O jum iskart atsiranda ar irgi veliau?
Veliau. Po geros paros atsiranda spuogelis, o po to dar po kokios paros jau plemas. Klausiau gydytojos, tai sake daug leliuku taip reaguoja, nieko baisaus. 
Katty parašė:
na jusu situacija kitokia nes buvot ligonineje....bet jei antibiotikai suderinami su zindimu ir jei vaikas pats neatsisako valgyt is kruties tai ramia sazine galiu …
Taip, jei antibiotikai suderinami su žindymu ir vaikas neatsisako pienuko, žindykite toliau
Evva parašė:
Sveikos, gal kuri nors esate daugiau susidurusi su vabzdziu sugelimais? Arba gal Nirite velgi galetu pakomentuoti? ? Buvom gamtoj, dukryte kelis kartus ikando uodai…
Musu net vyresnelio oda taip reaguoja, ir net zaizdeles buvo atsirade ikandimo vietoje. Su vyru sakem gal koki uodai mutantai siais laikais, kad taip vaikai reaguoja. Irgi pradzioj paprastas ikandimas. Po kokios dienos issiplecia i deme ir atsiranda spuogiukas toks kaip koks pulinukas. Buna labai ilgai irgi apie 3-4 sawaites...
kalistta parašė:
Musu net vyresnelio oda taip reaguoja, ir net zaizdeles buvo atsirade ikandimo vietoje. Su vyru sakem gal koki uodai mutantai siais laikais, kad taip vaikai reaguoj…
Aha, tikrai. Pati esu alergiska ikandimams, bet man istinsta iskart, ir palaipsniui praeina max per savaite, o sitaip dar nebuvau macius. Dar taip dziaugiaus, kad va ikando, bet netinsta vaikui. O cia va prasom islindo kokie.
kalistta parašė:
Musu net vyresnelio oda taip reaguoja, ir net zaizdeles buvo atsirade ikandimo vietoje. Su vyru sakem gal koki uodai mutantai siais laikais, kad taip vaikai reaguoj…
Zinokit net nereikia ir vaikams, kad ikastu uodas. Siais metais kazkokie tikrai laukiniai uodai, visa laika nuo vaikystes mane uodai megdavo ir puldavo, ikanda, paniezti pora dienu ir praeina, bet siais metais keli uodai ikando man, tai tose vietose lygiai taip pat istino ir raudona demele atsirado kaip siose ikeltose leliuku nuotraukose. Praejo po 3 savaiciu, bet po tos demeles raudonos dar tokia kaip melyne likus, jau po truputi praeina. O buvo istine ir nieztejo. Po to galvojau gal cia ne uodas, bet i koja ikando ir vel, vel tas pats, tikrai maciau, kad uodas. Bet butent kai bunam pas vyro tevus kaime, pas mano tevus kaime normalus tie uodai ? Uodu rusis kazkokia gal keista atsirado is kazkur.. tikrai nesu alergiska ?
Mamos kiek kartu jusu maziukai maitinami is buteliuko valgo pm/mp per para? Mano maziuke diena nenori, o dabar ir anksti ryte atsisake jau 2 diena
tai gaunasi 2 valgymai tokie 1 pries miega, 1 nakti. Man kazkaip neramu.... ar cia gerai? Dar labai mazyte bijau, kad ko nepritruktu. Valgo kieta maista jau 3 kartus ir gauna 1 ar 2 uzkandzius (vaisiu, agurko, eko trapuciu ar kukuruzu). Diena geria vandeni
Sokolade parašė:
Mamos kiek kartu jusu maziukai maitinami is buteliuko valgo pm/mp per para? Mano maziuke diena nenori, o dabar ir anksti ryte atsisake jau 2 dienatai gaunasi 2 …
Viskas gerai. Maniškis irgi valgo 3 kart per dieną +užkandžiai ir geria daug vandens. O va pienelio tai tik ryte po pietų miego ir vakare. Guvus, linksmas tad net nėra reikalo nerimauti. Be to neseniai pradėjau maitinti pm tad matyt dėl to jam nereikia daug pieno nes kol maitinau mp tol buvo papinukas, vis galasdavosi dantis ir kaip soskę mane naudodavo.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai