atigil parašė:
Birzel 24..o buvo liepos 2d..pasikeite po echo.. visa sav.
Skausmai stiprus? Mano lelius lb ramstos ir skauda jauciu klino apacioja net kai galvyte juda
atigil parašė:
Birzel 24..o buvo liepos 2d..pasikeite po echo.. visa sav.
Skausmai stiprus? Mano lelius lb ramstos ir skauda jauciu klino apacioja net kai galvyte juda
atigil parašė:
Na gulineju...tai.maziau skauda..gyd sake kai gimda.kietes tarpais o ne nuolat akmuo-vaziuok....man 100km iki ligonines...
Pabandykit issimaudyt,kartais atitolina skausmus,arba jie tik sustipreja,bet tada tikrai zinosit kad nebeparuosiamieji
Epa1239 parašė:
O gal kuriai buvo ar buna, siandien nuo 4 ryto visa kuna pradejo nieztet, idomu nuo ko taip...
Gali buti kad sutriko kepenu veikla,butinai reiktu pasikonsultuot su gydytoja
Agne313 parašė:
Žinot, ká šįryt pagalvojau, o gi tos, kurios greit gimdys, už mėn jau galės miegoti ant pilvo![]()
jau pasiilgau tokio miego
![]()
Nemanau kad galesim del krutines megautis pagulinejimais ant pilvo
Tik tai kad gal patogiaus isitaisysim kaip nors, ne tik ant sonu
G.potockaite parašė:
Man vakar pasirode iskiru roziniu pilva maude visa diena nakti buvo didieji skausmai kad net prabudau pilvas ketejo.. sen skambinau akiserei ji pasake kad tai paruo…
Jeigu pirmas gimdymas,tai kai vandenys nubega tai dar uztrunka kol pagimdai,bet pavyzdziui as tai tikrai bijociau ,nes man kai vandenys prakirpo ,tai uz pusvalandzio ir savo pupa ant krutines turejau.
G.potockaite parašė:
O jums nespaudzia pilva apacios kue klinas?
Spaudzia..galvyte ten..einu kaip antyte
atigil parašė:
Spaudzia..galvyte ten..einu kaip antyte
Man zinokite irgi taip ir ten kieta kieta
Dani39 parašė:
Jeigu pirmas gimdymas,tai kai vandenys nubega tai dar uztrunka kol pagimdai,bet pavyzdziui as tai tikrai bijociau ,nes man kai vandenys prakirpo ,tai uz pusvalandzi…
Man antras gimdimas. Bet pirmas buvo skatinta ir pajauciau iskart milziniska skausma
Dani39 parašė:
Jeigu pirmas gimdymas,tai kai vandenys nubega tai dar uztrunka kol pagimdai,bet pavyzdziui as tai tikrai bijociau ,nes man kai vandenys prakirpo ,tai uz pusvalandzi…
Vaziuoju pas privacia ginekologe kad paziuretu
Jūr@ parašė:
Na aš asmeniškai nieko šiaip nelyginu, nebent kas susiglamžę būna, pvz. marškiniai. Leliukams viską irgi lyginu ir nežinau, kiek ilgai tai darysiu, bet su pirmąja g…
chi chi prajuokinot
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai