Inngridd parašė:
Beja reikejo musu abieju parasu ir asmens dokumentu.
Cia pries gimfyma susitvarkete situos reikalus?
Inngridd parašė:
Beja reikejo musu abieju parasu ir asmens dokumentu.
Epa1239 parašė:
Laba visoms, susiduriau su danties skausmu, rytoj bandysiu skambintis savo dantistui,.gal zinot kaip galeciau palengvint ,ar nuimt skausma bent iki rytojaus? Nes sk…
Galima nospos arba apap tablete
rutele19 parašė:
Jetau... Juosmenį maudžia,apsivemiau,.. Galva plyšta. Nežinau, ar jau važiuot ar dar namie palaukt
Manau važiuokit. Gal dar ne gimdymas, bet pačiai ramiau bus gydytojų priežiūroj. Ar bent lašinę pastatys kai bloga taip
As savaitgali visa nakti vemiau ir viduriavau,taip mane istampe visa. Jokiu jegu neturejau. Bet turejau Rehidron milteliu,isgeriau po truputi ir praejo. Bet man ne lsikas gimdyti. Ir nugaros neskaudejo. Tik pilvelis buvo kietas. Vos istveriau. Poto para miegojau. Stebekite save,tai gali buti ir gimdymo pradzia.
bolulele parašė:
Tai galima susitvarkyti negimus vaikui? Tai labai gerai tada. Ir poto kaip gimsta jis gali vienas sutvarkyti metrikacijos skyriuje? O ka tam notarui dabar sakyti? I…
Ir man idomu,ar kokiu dokumentu reik pas notara,norint susitvarkyt,pries vaikui gimstant
riestanosyte177 parašė:
Galima nospos arba apap tablete
Gal dar kokiu budu yra?
Epa1239 parašė:
Gal dar kokiu budu yra?
Pabandykit vandeni su druska pasidaryti ir paskalauti ar palaikyti ta skysti burnoje .
bolulele parašė:
Tai galima susitvarkyti negimus vaikui? Tai labai gerai tada. Ir poto kaip gimsta jis gali vienas sutvarkyti metrikacijos skyriuje? O ka tam notarui dabar sakyti? I…
Sakykit, kad draugas nori pripazinti tevyste ir reikia dokumento
mum kainavo 13€, o del gimimo liudijimo bandysim internetu uzpildyti, tada reikia telefonu pasus, ligonines israsa ir ta dokumenta nusiusti. Dar nebandziau, bet tikiuosi pavyks
tik po to jau draugas gales nuvaziuoti paimti
wikiutjjuz parašė:
Taip, pries. Notare sake, kad galima.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai