Australe parašė:
Kiek dantu jususkiai turi mamytes? Mano tik 6v
7
Australe parašė:
7
Australe parašė:
10 ir dar du kruminiai dabar kalasi
Mamytes, norejau paklauti apie jusu mazyliu mitybos raciona. Ka duodate pusryciams, pietums, vakarienei? Pas mus viskas taip vienoda, net baisu. Pietums VISADA mesa su darzovemis, pusryciams grudines koses su vaisiu arba uogu tyrele, vakarienei varske su tyrele arba koks kiausinis su avokadu. Kitakart varsketuku isverdu ar darzoviu blyneliu iskepu. Kas antra diena siek tiek druskos pabarstau ant pietuku. Ir viskas! nelabai valgo kieto maisto, teisingiau valgo, bet ryja nekramtydamas
Siandien perskaiciau, kad jau tokio amziaus vaikui atskirai gaminti nereiketu. Nu tiesiog neisivaizduoju kaip. Ar mes cia su vyru nenormaliai valgom nesveikai, o visi kiti normaliai, ar kaip? Nes is musu raciono nelabai ka galeciau pasiulyt, nebent ruosdama kokius makaronus atskirai atideciau maziui... Kaip jusu mazyliai siuo metu valgo?
Pavėjui parašė:
10 ir dar du kruminiai dabar kalasi![]()
Valgom viska ka mes
pusryciam (kiausiniene,kose avizine,blynai,ar virtas kiausinis ir pan) pietukam sriubytes,troskiniai,kotletukai,zuvis,ivairus darzoviu apkepai,makaronai ..vakarienei grikiai,koses,blynai (labai megsta juoda duona su sviestu ir suriu) ..va snd vafliu keptuve vaziuoju pirkt tai bus dar vafliai ivairus .pagardai - vaisiai,kartais paprastas sviestukas ,kokoso drozles.uzkandziam visokie trinti kokteiliai,dziovinti vaisiai. mes va viska valgom taip,tai mazei nebaisu irgi duot tikrai nieko.prieskonius naudoju irgi be baimes( druskos beveik nenaudojam mes)
Australe parašė:
Lygiai tiek pat
- 6.
Pavėjui parašė:
10 ir dar du kruminiai dabar kalasi![]()
Mano irgi kotletuku/kepsniuku nevalgo dar, blynu nekramto, ta prasme sukramto, bet nevalgo, nepatinka jam, is viso "sausas" maistas nepatinka, visur turi but skystimuko/padaziuko ? bet as ir neverciu, manau ateis laikas ? darau troskinius, tirstas sriubas (su mesaarba zuvim) - ten puikiai viska sukramto ? o siaip koses, vafliai, varsketukai, bulviu virtinukai, grikiai su kiausu, sumustiniai su sviestuku ir feta, makaronai su padazais, makaronu pieniska sriuba su sviestu ziauuuuriai megsta (vyro ismone cia?), agurku/pomidoru salotos, pomidoras su virtu kiausu, kiausiniene nlbj, orkaitej kepti obuoliai, obuoliu pyragas (slapias), kugelis, kuskusas, mociutes saltiena su bulviu kose belekaip eina...
Musu siauresnis meniu, nes pieno baltymui turim alergija, tai daug kas atkrenta ? pienuka tik augalini naudojam, feta tinka, lydytas (ghee) sviestas ?
Bet as irgi gaminu dazniausiai atskirai jam ?? aij, o druska dedu drasiai, pipiriuku siek tiek, lauro lapeli, zoleliu... Gaminu taip, kad man paciai skanu butu ?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai